reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beta 24,52, progesteron 16,96.

Dziewczyny tyle pieknych slow od was uslyszalam i tyle wsparcia dostalam bardzo, bardzo wszystkim dziekuje
@bea25ta, @nafoczka, @anetkruczek, @kas90, @czarna_mala, @bertha, @magda1208, @gabis, @burczus, @ovli22, @Marthi, @bentula, @Liluli, @Porzeczka1234, @matulkaa, @agathus, @tęczowa 89, @Kitki, @asia669, @mickey*, @susana, @bobasek, @magda82, @iveo, @Avita, @lamia, @doris, @tola[emoji131][emoji131][emoji131]. Wybaczcie jesli ktoras z was pominelam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz ?Beta super !!!!!
Teraz tylko powtórka w środe !!!

reklama
Tak chodzilam do dr Janosz. Jestem z niej bardzo zadowolona. Ona mnie nie leczyla to sie nie wypowiem o leczeniu immunologicznym przed zajsciem w ciaze. Trafilam do niej juz po transferze z dodatnia beta. W klinice swojej wzielam pierwszy intralipid a potem drugi na wizycie pecherzykowej. Sama zaaplikowalam sobie Encorton. Mialam tez fragmin, Acard i Luteine. Zalezalo mi by po dodatniej becie skoro zdarzyl sie cud i ciaza sie nadal rozwijala by utrzymac leki. Poczytalam o dr Janosz w necie ze zajmuje sie wlewami z intralipidu to chcialam chodzic do kogos kto ma o tym pojecie. Na pierwszej wizycie zastepowal ja inny lekarz i to on stwierdzil ciaze blizniacza. Jednak co do wlewow sie nie wypowiedzial i kazal sie skontaktowac z dr. Potem bylam u dr na wizycie i ona wpisala mnie na wlewy. Wzielam 2 wlewy w Provicie a potem juz sama bralam je w domu.
Wizyty w ciazy byly poczatkowo co 2 tyg choc nic sie nie dzialo. Dr widziala ze sie strasznie stresuje o przebieg ciazy. Potem jak juz czulam ruchy to wizyty co 4 tyg. Dr na wizycie badala szczegolowo. Wizyta trwala odpowiednio dlugo nie spieszyla sie. Jest bardzo mila. Gdy mialam problem po miedzy wizytami i do niej pisalam smsy lub dzwonilam to zawsze odp. Gdy dostalam skurczy i dzwonilam ze nie jest dobrze to zalatwila mi miejsce w szpitalu i bez problemu mnie przyjeli. A do szpitala jechalam 100km takze miejsce na mnie czekalo. Jak juz mi wyszla cholestaza i zeby nie ryzykowac ze sie cos stanie wyslala mnie do szpitala i dzieki Bogu. Bo gdyby to wszystko wydarzylo sie w domu to nie bylo by mnie ani dzieci. Po porodzie osobiscie u mnie nie byla bo byla w trakcie spejalizacji ale sie mna nadal interesowala pisala i wysylala innego lekarza ktory do mnie przychodzil. Takze zlego slowa nie powiem.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino, bardzo się cieszymy! Powtarzasz w srode?
Sus, 8 to moze nie, ale tak na 6 to i owszem wygląda:p chociaż tutaj zrobilam takie ujęcie zeby duzy byl i was ucieszyl :D

Tak powtarzam w srode bete tsh i ddimery. Pierwszy cleksan za nami. Moj M pyta czy chce tak kluc sie cala ciaze a ja mu na to, ze chce zywe dziecko [emoji4] To byl dzien pelen wrazen. Teraz lece spac. Byle do srody...

reklama
Tak powtarzam w srode bete tsh i ddimery. Pierwszy cleksan za nami. Moj M pyta czy chce tak kluc sie cala ciaze a ja mu na to, ze chce zywe dziecko [emoji4] To byl dzien pelen wrazen. Teraz lece spac. Byle do srody...

Ooo na pewno był to dzień pełen wrażeń . Teraz będą same dni pełne wrażeń . Super aby do przodu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry