reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka Kochana ja również opiszę swoją historię jak będę gotowa.
@mickey* Jestem na tym samym etapie zawieszenia zarówno modlitewnego jak i w kwestii dalszych starań . Sądzę, że u mnie dużą rolę odgrywają NK i cała reszta z nimi związana.
@czarna_mala "Ona dzieł boskich koroną." Maj miesiąc Maryi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Destino
Cieszę się bardzo !!!
Mówiłam ci, że cuda się zdażają wbrew opinii najlepszych specjalistów .
Mickey
Ja bym na twoim miejscu wlewów nie przerywała tylko brała raz na miesiąc .
Nie zaszkodzi a może pomóc
Paczuszka dla ciebie wysłana .
Masz prawie dwa całe opakowania

Avita
Dziękuję za info ze spasmoliną ,
Poproszę o receptę we czwrartek u gina .Jaka u ciebie sytuacja ?????
Jesteś jeszcze w szpitalu ???

Tęczowa
Synuś wygląda już jak duży donoszony szkrab ..Śliczny jest .

Agatush
Mam tak samo jak ty .....
Zamiast cieszyć sie ciążą to ja się wciąż zamartwiam .
Boję sie przedwczesnego porodu i mam shizy z tego powodu .

Asiu
Cud malina ten twój syneczek
A chłopcy pomagają choć troszeczkę ?

Bertha
Kciuki zaciśnięte z całych sił .!!!!!!!

Beatka a jeżeli chodzi o twoje shizowanie to cóż ci mogę napisać .......przyszła kryska na matyska :p

Ostatnia edycja:
@czarna_mala "Ona dzieł boskich koroną." Maj miesiąc Maryi.
A ja jutro zaczynam część dziękczynną w Nowennie [emoji6] bałam się, że nie podołam ale jestem pozytywnie zaskoczona swoją organizacją dnia i wieczora pod względem odmawiania Nowenny [emoji4]

@teczowa89 śliczota, @asia669 piękny nunu, usuń sobie licznik w którym tyg ciązy jesteś bo już miałam Ci pisać że jesteś na wylocie :-D:-D:-D.
@czarna_mala gotowa na łapankę brzuszka??
Bećka niech synio @tęczowa89 jeszcze trochu posiedzi [emoji6] a ja na spokojnie przygotuję się do przejęcia brzusia [emoji1] póki co muszę zbadać ten LCT, nie wiem może we czwartek. Szkoda, że małż jest potrzebny do tego badania, bo we czwartek koniecznie musi być w pracy i trzeba znowu kombinować...ehh nikt nie mówił że będzie łatwo

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

czArna akurat jak w mordę strzelił, wyniki będziesz mieć w maju lub w czerwcu, wtedy możesz działać, Ja zdąże się rozpakować i hoops Ty będziesz w ciąży :)

@Destino cudowna wiadomość gratuluję i życzę dobrej nudnej ciąży

Dziewczyny dużo Was czytam ale na razie o sobie nie pisze bo u mnie ani diagnozy ani starań póki co.....

reklama
Beta 24,52, progesteron 16,96.

Dziewczyny tyle pieknych slow od was uslyszalam i tyle wsparcia dostalam bardzo, bardzo wszystkim dziekuje
@bea25ta, @nafoczka, @anetkruczek, @kas90, @czarna_mala, @bertha, @magda1208, @gabis, @burczus, @ovli22, @Marthi, @bentula, @Liluli, @Porzeczka1234, @matulkaa, @agathus, @tęczowa 89, @Kitki, @asia669, @mickey*, @susana, @bobasek, @magda82, @iveo, @Avita, @lamia, @doris, @tola[emoji131][emoji131][emoji131]. Wybaczcie jesli ktoras z was pominelam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry