reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.:)

Nie smutaj sie
Jak jest żle to potem zawsze wychodzi słońce
Czekamy co Paśnik na to powie
Czy doszczepianie mężem czy pulowane .
Wiem że plany były na starania na cito ...ale może lepiej jeszcze chwile poczekać jak potem ma być dobrze

Porzeczka
Bydluń może sobie biwakować w tych samych okolicach
.Choć równie dobrze ,czasami może zmienić miejsce z prawej na lewą stronę podbrzusza :D

Bertha
Trzymam kciuki za trzy komóry .
Oby wszystkie trzy sie rozmnożyły

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.

ja przeżyłam też to jak zobaczyłam mój wynik nk po wlewach, czarna moje domysły mnie kierują w kierunku tym,że my mamy wysokie miano ANA i na maxa wariuje immunologia i nie idzie to w tym kierunku co trzeba

@bea25ta cudownie słyszeć takie wiadomości
Przywracają wiarę że nie wszystko jest takie oczywiste i u innych może być dobrze!!!

Dziewczyny powiedzcie mi pod jaki nr umawiacie się w Gynemedzie bo mi na każdy z internetu podaje abonent niedostępny.

Avita będzie dobrze. Dostałaś zastrzyk na płucka w razie gdyby się te nogi tak zaczęły dziwne robić i tzreba było malucha wyciągać??

Porzeczka od czosnku trzymam się z daleka bo we wtorek wciągnełam bagietkę czosnkową a potem męczyło mnie nad kibelkiem a dr . Queen mówiła że od tego czasu wiedziala że kropka siedzi we mnie ;).

Magda, burczuś ja wiem co czujecie może nie tyle co Wy ale swojego stresa z zachodzeniem też zjadłam ale u mnie glowa odpuściła i pykło.

@nafoczka no przecież że @Avita ma Twój rozklekociak, zloty krążek wyciągnięty , leży w szpitalu wiec pewnie to ona tą szczęściarą jest.

Zresztą widzicie fondie też na poronienie się nie szykowala z Ta królewną którą ma teraz w domu??

Zastrzyku na płucka nie dostałam, nie wiem co oni tu będą dakej ze mną robić!! Leżę prawie nieruchomo a najchętniej przywiązałabym się do ktg na te 3 tygodnie!!! Teraz dostałam jakiś zastrzyk rozkurczowy!!!
Czemu to wszystko jest takie trudne¡!!!!!!!??????

Dziewczyny ja dziś jadę prywatnie na ktg 1 raz boje się co i jak będzie bo od wczoraj mam dość mocne skurcze
Kciuki!

Mam wynik mlr, u mnie nie może być kolorowo [emoji22] spadło teraz 8,4 a było 10,8 [emoji24]

Czarna, tulę :( co lekarz planuje dalej?

@bea25ta bardzo bardzo się cieszę!!!! Będzie dobrze chociaż pewnie nerwowo do końca!!!
Czytam Was dziewczynki jak tylko mogę ale z pisaniem to ciężko bo słaby mam sygnał a leżę w Matce Polce niestety!!
Jutro kończę 34 tyd. z usg 35 a już dziś wyciągli mi pessar bo mam jakąś infekcję a poza tym ciągle problem z czerwonymi nogami od kostek do łydki a na udach jakieś wybroczyny podobno to nerki!! Dziś leże i modlę się żeby dotrwać chociaż do 37 tygodnia!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!!
Avitka, mocno trzymam kciuki żeby maluszek jeszcze został chwile u mamusi!!
A jak przygotowania na przyjęcie bobaska w domu? Wszystko gotowe, kupione?

Bertha
Trzymam kciuki za trzy komóry .
Oby wszystkie trzy sie rozmnożyły
Dzięki :* :)

@bea, a gdzie zdjęcie pikawki????? Bardzo proszę o zdjątko!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Avitko, trzymaj sie dzielnie, niech maluszek spokojnie czeka:*

@bea25ta, tym razem ja czekam na foto:D

@Porzeczka1234, zauważyłam, że ta chęć do jedzenia to nie tylko objaw ciąż, ale głównie tego, że siedzi się w domu. Jak mam coś do załatwienia i jestem na mieście, to mnie nie zasysa... A tak to bym żarła od świtu do nocy;p

@susana, kochanie napisz mi proszę jaki bierzesz ten jodid, jodid100 czy 200? Czy to jest na receptę- bo tak google mi podpowiada?(rodzinny wypisze w razie czego, nie?)
Pisałam do mojej kochanej doktor i kazała koniecznie zmienić femibion, bo mi się nie przyjmują witaminy z niego i zrobić własną mieszankę. O jodzie napisała tylko, że jest konieczny dla dziecka, a nie chcę już jej dręczyć smsami jaki i ile.

@Liluli to super ja z om 11+6 z usg 12+1 ja prócz jedzenia nic mi nie doskwiera no
ewentualne schizy czasami, oczywiście mdłości bo się najem wszystkiego także moje życie kręci sie wokół jedzenia.

@Avita jestem z Tobą

@motylek1234 jak ktg?

@kas90 może coś w tym jest ze jak się w domu siedzi to się więcej je. Jutro mam intensywny dzień także moze mniej wciagnę :D byliśmy z mężem ns spacerze piekna pogoda się u nas zrobiła

@bea25ta cholera i ja po tym czosnku niezbyt się czuje zeby myje co chwilkę gumę zuję i nie myślę o kolacji a to szok normalne

reklama
@bertha w domu to mam taki sajgon, że szkda gadać!! Hydraulik, malarz, stolarz i nie wiem kto tam jeszcze bo mi nie chcą już mówić. A do tego mąż musi chodzić do pracy. Kuzynka myła mi dziś okna a siostra prała ubranka!! Siwy dym!!! Zobaczymy jak to się wszystko skończy!!!!!
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia!!!!! Buziaczki dla Was!!!

Do góry