reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.:)

Nie smutaj sie
Jak jest żle to potem zawsze wychodzi słońce
Czekamy co Paśnik na to powie
Czy doszczepianie mężem czy pulowane .
Wiem że plany były na starania na cito ...ale może lepiej jeszcze chwile poczekać jak potem ma być dobrze

Porzeczka
Bydluń może sobie biwakować w tych samych okolicach
.Choć równie dobrze ,czasami może zmienić miejsce z prawej na lewą stronę podbrzusza :D

Bertha
Trzymam kciuki za trzy komóry .
Oby wszystkie trzy sie rozmnożyły

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem w takim szoku i załamaniu, że nawet nie wiem co piszecie. Nadrobię Was wieczorem :( jestem przykładem na to, że duży odczyn poszczepienny nie świadczy o tym, że będzie dobrze.

ja przeżyłam też to jak zobaczyłam mój wynik nk po wlewach, czarna moje domysły mnie kierują w kierunku tym,że my mamy wysokie miano ANA i na maxa wariuje immunologia i nie idzie to w tym kierunku co trzeba

@bea25ta cudownie słyszeć takie wiadomości
Przywracają wiarę że nie wszystko jest takie oczywiste i u innych może być dobrze!!!

Dziewczyny powiedzcie mi pod jaki nr umawiacie się w Gynemedzie bo mi na każdy z internetu podaje abonent niedostępny.

Avita będzie dobrze. Dostałaś zastrzyk na płucka w razie gdyby się te nogi tak zaczęły dziwne robić i tzreba było malucha wyciągać??

Porzeczka od czosnku trzymam się z daleka bo we wtorek wciągnełam bagietkę czosnkową a potem męczyło mnie nad kibelkiem a dr . Queen mówiła że od tego czasu wiedziala że kropka siedzi we mnie ;).

Magda, burczuś ja wiem co czujecie może nie tyle co Wy ale swojego stresa z zachodzeniem też zjadłam ale u mnie glowa odpuściła i pykło.

@nafoczka no przecież że @Avita ma Twój rozklekociak, zloty krążek wyciągnięty , leży w szpitalu wiec pewnie to ona tą szczęściarą jest.

Zresztą widzicie fondie też na poronienie się nie szykowala z Ta królewną którą ma teraz w domu??

Zastrzyku na płucka nie dostałam, nie wiem co oni tu będą dakej ze mną robić!! Leżę prawie nieruchomo a najchętniej przywiązałabym się do ktg na te 3 tygodnie!!! Teraz dostałam jakiś zastrzyk rozkurczowy!!!
Czemu to wszystko jest takie trudne¡!!!!!!!??????

Dziewczyny ja dziś jadę prywatnie na ktg 1 raz boje się co i jak będzie bo od wczoraj mam dość mocne skurcze
Kciuki!

Mam wynik mlr, u mnie nie może być kolorowo [emoji22] spadło teraz 8,4 a było 10,8 [emoji24]

Czarna, tulę :( co lekarz planuje dalej?

@bea25ta bardzo bardzo się cieszę!!!! Będzie dobrze chociaż pewnie nerwowo do końca!!!
Czytam Was dziewczynki jak tylko mogę ale z pisaniem to ciężko bo słaby mam sygnał a leżę w Matce Polce niestety!!
Jutro kończę 34 tyd. z usg 35 a już dziś wyciągli mi pessar bo mam jakąś infekcję a poza tym ciągle problem z czerwonymi nogami od kostek do łydki a na udach jakieś wybroczyny podobno to nerki!! Dziś leże i modlę się żeby dotrwać chociaż do 37 tygodnia!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!!
Avitka, mocno trzymam kciuki żeby maluszek jeszcze został chwile u mamusi!!
A jak przygotowania na przyjęcie bobaska w domu? Wszystko gotowe, kupione?

Bertha
Trzymam kciuki za trzy komóry .
Oby wszystkie trzy sie rozmnożyły
Dzięki :* :)

@bea, a gdzie zdjęcie pikawki????? Bardzo proszę o zdjątko!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Avitko, trzymaj sie dzielnie, niech maluszek spokojnie czeka:*

@bea25ta, tym razem ja czekam na foto:D

@Porzeczka1234, zauważyłam, że ta chęć do jedzenia to nie tylko objaw ciąż, ale głównie tego, że siedzi się w domu. Jak mam coś do załatwienia i jestem na mieście, to mnie nie zasysa... A tak to bym żarła od świtu do nocy;p

@susana, kochanie napisz mi proszę jaki bierzesz ten jodid, jodid100 czy 200? Czy to jest na receptę- bo tak google mi podpowiada?(rodzinny wypisze w razie czego, nie?)
Pisałam do mojej kochanej doktor i kazała koniecznie zmienić femibion, bo mi się nie przyjmują witaminy z niego i zrobić własną mieszankę. O jodzie napisała tylko, że jest konieczny dla dziecka, a nie chcę już jej dręczyć smsami jaki i ile.

@Liluli to super ja z om 11+6 z usg 12+1 ja prócz jedzenia nic mi nie doskwiera no
ewentualne schizy czasami, oczywiście mdłości bo się najem wszystkiego także moje życie kręci sie wokół jedzenia.

@Avita jestem z Tobą

@motylek1234 jak ktg?

@kas90 może coś w tym jest ze jak się w domu siedzi to się więcej je. Jutro mam intensywny dzień także moze mniej wciagnę :D byliśmy z mężem ns spacerze piekna pogoda się u nas zrobiła

@bea25ta cholera i ja po tym czosnku niezbyt się czuje zeby myje co chwilkę gumę zuję i nie myślę o kolacji a to szok normalne

reklama
@bertha w domu to mam taki sajgon, że szkda gadać!! Hydraulik, malarz, stolarz i nie wiem kto tam jeszcze bo mi nie chcą już mówić. A do tego mąż musi chodzić do pracy. Kuzynka myła mi dziś okna a siostra prała ubranka!! Siwy dym!!! Zobaczymy jak to się wszystko skończy!!!!!
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia!!!!! Buziaczki dla Was!!!

Do góry