Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Avita od kiedy jesteś w szpitalu ty mieszkasz w Łodzi? czy chciałaś tam leżeć ze względu na malinę. Wspieram Cię na pewno wytrwasz do 37 tygodnia pomodlę się za was
@madziu1208 bedzie dobrze ściskam Cię
Ja mam luteine dopochwowo 2 x po 2 dziennieBea25ta cudownie az sie rozplakalam Bozia da Ci jeszcze niejedno malenstwo ale cudownie!! To naprawde cud az z radosci zadzwonilam do meza i mamy ze cos takiego jedna z nas spotkalo
Motylek popros o luteine i duphaston i nospe forte mi to uspokoilo skurcze w poprzedniej ciazy
Kochana w szpitalu mówili że nie ma takiej potrzeby a tak 8 maja idę do swojego lekarza i się dowiem co z szyjka a dziś jadę na 18 prywatnie na ktg@bea25ta super jak masz obiad to luz leż. A ja zrobiłam juz sałatkę z brokułu pomidorków koktajlowych, malej puszeczki kukurydzy i ogórka zielonego do tego sos z jogurtem greckim i czosnkiem a jeszcze 2 tygodnie temu na zapach czosnku klęczałam nad kibelkiem. Do tego robię zawijane roladki z kurczaka ze szparagami.
@susana dziś szukałam bydlunia czy to możliwe aby siedział w tym samym miejscu tzn okolice?
@czarna_mala ile miałaś tych szczepień ? Pullowane czy od męża? Kochana przykro mi to czekanie jest okropne
@magda1208 kochana te obrażanie na Boga przerabialam kilka razy dąsanie tez nawet w czasie spowiedzi powiedziałam księdzu ze sie gniewam a on do mnie dlaczego to ja mu dawaj i on nic porażka. Ale ciągle wracam do niego. Też miałam Kiedyś rozmowę z teściowa i ta mi się tam wymadrzała ze nie kazdy moze mieć dzieci zgadzam się z tym ale myślę ze jeśli ktoś nie przezył poronienia łyżeczkowania czekania szpitala cichego porodu to co może wiedzieć jak serce pęka jak trudno się podnieść i walczyć dalej jakie jest wielkie pragnienie posiadania dzieci.
@Liluli jak się czujesz?
@Gabiś @lamia a myślałam ze rodzicie
@motylek1234 ponawiam zapytanie dlaczego nie masz tego pesaru skoro masz skurcze nie do końca Cię rozumiem ale bardzo się staram. Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze głowa do gory
Jutro kończę 34 tyd. z usg 35 a już dziś wyciągli mi pessar bo mam jakąś infekcję a poza tym ciągle problem z czerwonymi nogami od kostek do łydki a na udach jakieś wybroczyny podobno to nerki!! Dziś leże i modlę się żeby dotrwać chociaż do 37 tygodnia!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!!