reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@asia669 gratuluję i przytulam Was mocno:-)
To są najlepsze wiadomości!!!

@kas90 Twój dzidziol też śliczny!!
@agatush wiem jaki to stres, każde kolejne badanie ale trzeba być zawsze dobrej myśli, będzie dobrze:-)
@czarna_mala @mała79 wysokich mlr życzę, min. 40!!!
@bea25ta o Tobie w myślach nie zapominam i czekam na dobre wieści!!
@bertha robiłaś test??
@Gabiś @lamia78 to teraz Wy się szykujecie no a po Was to już chyba....ja!! Chwilami nie wierzę, że doszłam już dotąd!!
Ale normalnie u mnie być nie może! Dziś jadę do naczyniowca bo mi się robią od kostek do łydek czerwone nogi:-( wczoraj byłam u gina i stwierdził że to może być od fraxi ale musi zobaczyć to chirurg! Na szczęście z Małą wszystko oki :-) znowu się odwróciła i jest w ułożeniu miednicowym. Zobaczymy jak będzie ułożona za 4 tyg. ;-)
Buziaczki dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
@asia669 GRATULACJE jest śliczny. Zazdraszczam ,że możesz już Tymusia przytulić i ucałować.
@bea25ta szczerze...to zamawiając wozek nie wiedziałam ,że jest do niego firanka ,w domu się zorientowałam ,ale fakt uroczo to wygląda na razie a potem pewnie to wypieprze ,bo będzie mnie wkurzać:tak:
tak,tak kobitki kochane wygląda na to ,że teraz moja kolej!!!:szok:
Jestem już gotowa!! zakupy zakończone,dom posprzątany -chcę już rodzić!!!:yes:
trzymam kciuki za was wszystkie i cały czas was śledzę;)

Asia669 piękne wieści z rana - gratulacje !!! Bardzo się cieszę , że malutki jest już z wami . Dużo zdrówka wam życzę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@asia669 GRATULACJE jest śliczny. Zazdraszczam ,że możesz już Tymusia przytulić i ucałować.
@bea25ta szczerze...to zamawiając wozek nie wiedziałam ,że jest do niego firanka ,w domu się zorientowałam ,ale fakt uroczo to wygląda na razie a potem pewnie to wypieprze ,bo będzie mnie wkurzać:tak:
tak,tak kobitki kochane wygląda na to ,że teraz moja kolej!!!:szok:
Jestem już gotowa!! zakupy zakończone,dom posprzątany -chcę już rodzić!!!:yes:
trzymam kciuki za was wszystkie i cały czas was śledzę;)

U Ciebie wszystko gotowe a u mnie remont na całego! Z kuchni robimy pokój dla Małej a z sypialni kuchnię!! Bałagan jest okropny!! Zakupy też jeszcze w sklepie:-(
A ja siedzę jak matrona, nic nie robię tylko jeżdże po lekarzach i latam do laboratorium!!

Asiu
Cudo, cudeńko ten twój Tymuś .
Jejku jaki kochany !!!!!!!!!!!
Dbaj o niego i o siebie i wszystkiego najlepszego na nowej ,wspólnej drodze życia !!!!!!!!!!!!!!:):):)
Napisz jak się czujesz jak będziesz miała chwilkę

reklama
Asia gratuluję zdrowego synusia, cudowny, dziękuję że moglysmy poznać Tymka, zdrowia dla Was i sił dla Ciebie:-*

Avita po odwiedxinach u lekarza napisz nam, jesteś dzielna kochana

Do góry