reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@fiolkowa ja miałam krwiaka w ciąży 11tygodni leżałam i krwiak sie wchłonął miałam 2 krwotoki leżałam w szpitalu a serce biło nie wilno ci tracić nadzieji. Proponowałabym zrobić usg na dobrym sprzecie mozna wtedy dojrzeć krwiaka

@magda1208 ja wciąż czekam na pozytyw.

@kas90 do kiedy będziesz brała encorton?

@czarna_mala trzymam kciuki za mrl bedzie powyżej 40%

@agatush trzymam kciuki za usg połówkowe ale ty zacznij jeść chyba powinnaś juz zacząć tyć troszkę. Chyba ze masz nadwagę dużą

@dżoł jak kot? Starcie staracie się co tam ukrywasz? Jak ureoplazma wybita?

@mickey trzymam kciuki za nk na poziomie 10%

@marzycielka81 kochana przykro mi że musisz tyle przejść życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia

@mała79 to i za twój mrl zaciskam kciuki

@bertha jak u Ciebie z testem?
Porzeczka ja nigdy nie byłam szczupłą ale monstrualnie dużo też nie wazylam. Miałam nadwagę ale bez przesady. Moja gin nie sieje paniki narazie więc ja też nie. Zobaczymy w poniedziałek i sobotę na wizycie :-*

reklama
20.04.2017r. g. 19.38 na świat przyszedł Tymoteusz. 3150 g i 55 cm. 10 punktów Apgar.
IMG_20170420_225458.jpg

Jestem zakochana po uszy!

Załączniki

• IMG_20170420_225458.jpg
    IMG_20170420_225458.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 546
20.04.2017r. g. 19.38 na świat przyszedł Tymoteusz. 3150 g i 55 cm. 10 punktów Apgar.
Zobacz załącznik 803354
Jestem zakochana po uszy!

Brawo dzielna Mamusiu [emoji173] gratulacje Asiu, witaj na świecie Tymciu, Twoja mamusia tyle o Ciebie walczyła Mały Cudzie [emoji7]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry