Fiolkowa nie badz glupia. Wuerz w groszka bo serce mu bije matko Ty niedobra badz tak uparta jak osiol i wierz nawet wtedy kiedy inni Ci wiare odbieraja. Moze co mialo poplynac z kwiaka to poplynelo i teraz bedzie dobrze. No takie chore nasze losy. Ja ostatnia ciaze z pustym mecherzem zakonczylam z mega krwawieniem aleod razu polecialam na usg a tam pusty pecherxyk abpotem podejrzenie zasniadu a u Ciebie bije serce.maluszka wiec wyleguj sie wlacz sobie jakies glupie filmy gdxie mozg od myslenia sie wylaczy i odpocxywaj. Kciuki za Was.
@kas90 sliczna fotka ,@Lilulipieknosci
@lamia78 czy ja dobrze widxe ze ta karoca ma jeszcze takie moskitierowe firaneczki po bokach? Fiu , fiu tak sie woza krolewny.
@bertha kiedy testowanie?za kogo jeszcze testujacego kciuki trxymac??
@anetkruczek adres przeslany. Powiedz co Ci dr P powiedxial jakie lecxenie zastosuje u Ciebie?Jaki plan?
@kas90 sliczna fotka ,@Lilulipieknosci
@lamia78 czy ja dobrze widxe ze ta karoca ma jeszcze takie moskitierowe firaneczki po bokach? Fiu , fiu tak sie woza krolewny.
@bertha kiedy testowanie?za kogo jeszcze testujacego kciuki trxymac??
@anetkruczek adres przeslany. Powiedz co Ci dr P powiedxial jakie lecxenie zastosuje u Ciebie?Jaki plan?