reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziś byłam Kochana :( musiałam, bo wszystko dokładnie obliczałam ;) w poniedziałek minęło 3tyg od ostatniej szczepionki, więc dziś było 3 tyg i trochę ;) wyniki za 2 tygodnie i wtedy kończy mi się @, więc będę wiedziała czy udać się na monitoring czy zapisywać się na doszczepianie, ale w razie wypadku nie stracę cyklu po szczepieniu ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
aaaa niedoczytałam, przepraszam, to trzeba zdrowaśke odmówić za owocny mlr:):):)
no tak wyliczyłaś pięknie jak ja wlewy wyliczam zeby nk uśpić:growl:
@dżoł a jak u Ciebie? bierzesz nadal sterydzik?
nafoczuś jak u Was ?zdrowi chłopcy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aaaa niedoczytałam, przepraszam, to trzeba zdrowaśke odmówić za owocny mlr:):):)
no tak wyliczyłaś pięknie jak ja wlewy wyliczam zeby nk uśpić:growl:
Dlatego pytałam wczoraj, po jakim czasie mlr kontrolne zrobić [emoji4] dziękuję za zdrowaśkę i miło mi, że nie jestem jedynym cyklowym kombinatorem na tym wątku [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Pani dr nie wypuściła mnie z gabinetu bez L4. chociaż nie chciałam bo nikt nie wie o mojej ciąży. taka głupia jestem. mam pracę siedzącą i lekka. miałam plan po badaniach pren. wszystkich uświadomić. plany planami a życie swoje scenariusze pisze. może to od zakrzepicy jakieś zakrzepy mi się robią. Nie wiem. Ale nie mam już nadzieji w szczęśliwe zakończenie

reklama
Pani dr nie wypuściła mnie z gabinetu bez L4. chociaż nie chciałam bo nikt nie wie o mojej ciąży. taka głupia jestem. mam pracę siedzącą i lekka. miałam plan po badaniach pren. wszystkich uświadomić. plany planami a życie swoje scenariusze pisze. może to od zakrzepicy jakieś zakrzepy mi się robią. Nie wiem. Ale nie mam już nadzieji w szczęśliwe zakończenie
Kochana, jest nadzieja. Wiele kobiet w ciąży plami. Przyczyny są różne,od krwiaków po zadrapania przy wkładaniu Luteiny. Nadzieja umiera ostatnia. Jednak po takiej przygodzie wskazane jest leżenie i dobrze Ginka postąpiła wypisując Ci L4, jesteś w ciąży, dodatkowo po przejściach, miałaś krew - to niestey załapuje się tylko pod leżenie, przynajmniej jakiś czas. Nie martw się pracą, za kilka lat i tak nikt nie bedzie pamiętał, że pracowała tu taka fiolkowa i narażała swoją ciążę pracując. Głowa do góry, czas być egoistką, dla siebie i głównie dla fasola :) a nadzieję trzeba mieć, jeśli jesteś z wierzących to módl się Zdrowaśkami, bo jak to pięknie napisała kiedyś moja znajoma która dostała krwotoku w ciąży "Mama mamę zrozumie". Trzymaj się i nie wolno się poddawać [emoji8] jestem myślami z Tobą i dziś po odmówieniu Nowenny Pompejańskiej, zmówię za Ciebie i fasolkę jedną dodatkową dziesiątkę różańca [emoji173]

Do góry