reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Bosze, nie lubię kotów ale ten jest cudowny [emoji7]

Ja jestem zakochana w psach, a to moja półroczna piękność:
4b3bffbe4a5bd44e3e8db8f805531ef9.jpg

A tak się śmieje:
fc97346de9257a0ea211b9c04fc4f505.jpg
a to nasza
Bosze, nie lubię kotów ale ten jest cudowny [emoji7]

Ja jestem zakochana w psach, a to moja półroczna piękność:
4b3bffbe4a5bd44e3e8db8f805531ef9.jpg

A tak się śmieje:
fc97346de9257a0ea211b9c04fc4f505.jpg
A to nasz Brenda ma już 3 lata ,wzięliśmy kupiliśmy ją z hodowli jak miała 18 miesięcy była w kojcu jak większość psów zamknięta całe dnie. U nas ma raj biega cały dzień, jak ją przywieźliśmy była taka dzika i lękliwa , a teraz lata tuli się , jest bardzo grzeczna nigdy na nikogo nie skoczy, mimo,ze nie była nic uczona słucha poleceń i nie ucieknie nawet jakby brama była otwarta , jest wdzięcznym psem

Załączniki

• 13043497_1075153415881840_6602099225360299997_n.jpg
    13043497_1075153415881840_6602099225360299997_n.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 70
reklama
a to nasza

A to nasz Brenda ma już 3 lata ,wzięliśmy kupiliśmy ją z hodowli jak miała 18 miesięcy była w kojcu jak większość psów zamknięta całe dnie. U nas ma raj biega cały dzień, jak ją przywieźliśmy była taka dzika i lękliwa , a teraz lata tuli się , jest bardzo grzeczna nigdy na nikogo nie skoczy, mimo,ze nie była nic uczona słucha poleceń i nie ucieknie nawet jakby brama była otwarta , jest wdzięcznym psem
Oooo nasz też z hodowli :) ale niecałe 4 miesiące miał jak Go wzięliśmy [emoji16] kochane są berneńczyki [emoji173]

Z tym encortonem to może zależy od organizmu.
Ja mam 10 mg, na razie nic nie przytyłam, mimo ze jem sporo i brzuszek już się zaokrągla (biorę od poczatku grudnia z przerwami 10 dniowymi, teraz ciągiem), ani nie napuchłam. I mam nadzieję, że się to nie zmieni, ale zobaczymy.
tzn. chcę tyć od ciąży ale bez zbędnych kg od encortonu;p

@czarna_mala. MLR Pasnik kaze badac od 3-6 tygodni od ostatniego szczepienia. Ja robilam ponad 3 tygodnie. Co do encortonu mi Pasnik tez nie zleca, ale ja mu jakos do konca nie ufam i mam zamiar brac, Malina z tego co tu czytalam na forum kazdej zaleca.
@kas90 i @agatush kciuki za dzisiejsze wizyty, czekam na relacje.
@Marzycielka86 nie łam się.trzeba być cierpliwym,następny cykl bedzie twoj. Kciukasy
@magda1208 co u Ciebie?
@bea25ta prosiła bym o odpowiedź w sprawie tej przegrody, jeśli to nie problem

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie i dziekuje za trzymane kciuki :-) jestem po wizycie. Serduszko bije jak dzwon :-) wszystko w jak najlepszym porzadku :-) a ja... Znowu schudlam :-p nie to zebym sie zalila :-p brzuszek rosnie a waga spada, ale jak twierdzi koja gin bez paniki - zdaze nadrobic, bo ja do chudzin nie naleze ;-) wiec od poczatku ciazy jestem 5 kg na minusie :pmam skontrolowac poziom homocysteiny na nastepny raz i teraz 24.04 mam polowkowe a 29.04 wizyte u kojej gin bo pozniej wyjezdza a mnie sie leki akurat skoncza i zwolnienie. Pozdrawiamy wszystkie ciocie!!!!

reklama
Do góry