reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 lekarz kazal mi zbadac wtedy w 16-18 dc (nie wiem czemu tak)
Teraz z kolei kazal mi zrobic hormony 6-8 dc ,co myslicie o tym? Czy lepiej pozniej?

@bea25ta bylismy juz u genetyka ,na nfz mamy niestety tylko kariotypy,to badanie mamy 09.05.
Reszte prywatnie z tych gentycznych bedziemy musieli robic,a nie chce juz tez czekac i marnowac czasu[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 zapomnialam napisac o M ,tak idzie na badanie 11-go[emoji4]
Zapomnialam tez wypisac przeciwaciala/p lozyskowe i plemnikowe.
O jajnikowych i ana nie bralam pod uwage ,juz dopisalam do listy[emoji4]
Bardzo dziekuje[emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@funia26 jesli chcesz wszystko zrobić to zdało by się test imk(ocena subpopulacji limfocytów) ocena cytokin stosunek cytokin i współczynnika th1/th2 i CBA to takie zawansowane badania u kogo zamierzasz się leczyć bo badania można zrobić ale ktoś musi ci je zinterpretować

Witajcie dziewczyny , wracam znów po x latach :( już kiedyś tu byłam parę razy i w końcu się udało urodziłam synka, dawałam też innym nadzieję,że jednak jest szansa mimo trzech poronień przed. Teraz staraliśmy się o rodzeństwo, niestety w 18 tyg Marcelkowi przestało bić serduszko, czwarta strata :( poród był wywoływany 14 h porodu,skurcze,ledwo żyłam już byłam taka słaba mdleć mi się chciało wymiotować co tylko, dopiero na sam koniec o 10.30 odeszły mi wody i o 10.40 wyszedł na świat , po urodzeniu umyli Marcelka i przynieśli nam do pokoju na 15 min w rożku, był śliczny, wszystko miał wykształcone normalny człowieczek tylko malutki, mąż też zdecydował się go zobaczyć i nawet zrobiliśmy zdjęcia nie żałuje wcale, byłam tak wymęczona ,że jak mi go dali nawet nie płakałam tylko podziwiałam, 2 marca pochowaliśmy naszego synka dopiero wczoraj minął miesiąc od pogrzebu i wczoraj dostałam pierwszą miesiączkę , straszna pustka i smutek :(

reklama
teraz chcę porobić wszystkie badania , chociaż nie wiem i tak czy już kiedykolwiek się zdecyduję, dziś byłam na badaniach genetycznych za 4 tyg wyniki , kiedyś mi mówili ,że jestem młoda i jeszcze zajdę i donoszę no i na czwartym razem się udało choć i z synem miałam krwawienia w 13 tyg. Uwierzyłam lekarzom ,ze problem sam się rozwiązał, syn ma 5 lat chcieliśmy starać się o rodzeństwo, a tu takie coś , minął 13 tydz już się cieszyłam i myślałam,że nic się nie wydarzy a tu zaskoczenie , nigdy nie ma bezpiecznego czasu, dopóki dziecko nie jest na świecie i jest z nim w porządku nie ma stu procentowej szansy jak coś się skończy

Do góry