reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny zaczynam sie martwic czy to normalne bo już nie wiem miałam okres od 25-30 marca a dziś znów jakieś plamienia krwią. Wystaszylam się :( A może być tak o to szczepieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny stare i nowe ;)
Beatka
Marzenia sie spełniają
Wspaniałe wiadomości
Trzymam kciuki za super przyrost w środę :happy2:

Agatush
Ja też jak namierzę brzdąca to zaraz mi ucieka ale nawet pare piknięć serduszka mi wystarczy żebym była spokojniejsza
Piękny ten tój brzusio już widać .

Adeline
Przykro mi bardzo
Rozumiem twoją rozpacz bo przeszłam to samo w 16 tygodniu ciąży .
Choć czas leczy rany nie ma dnia żebym nie myślała o swoim syneczku .
Trzymaj się kochana .

Kas
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Mnie mdłości powoli odpuszczały w 10 tygodniu
Teraz od czterech dni wieczorem znowu mnie dopadły ze zdwojoną silą i jest mi niedobrze jak cholera

Ostatnia edycja:
Adeline ;( bardzo mi przykro !!! Żadne słowa nie ukoją twojego bólu .
Gratuluje ze udało ci się donosić pięknego i zdrowego synka .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli
Prosze bardzo mój bebzonek 17t4d 20170329_130818-1.jpg

Załączniki

• 20170329_130818-1.jpg
    20170329_130818-1.jpg
    320,6 KB · Wyświetleń: 160
Liluli
Prosze bardzo mój bebzonek 17t4d Zobacz załącznik 801342
Susana a u Ciebie jak już widać Kochana!!! Ślicznie!!!! [emoji7][emoji7] jutro mam wizytę, mam nadzieję że podejrze Malucha... Ale na płeć się nie nastawiam bo moja gin powiedziała ze powie mi na polowkowym :-p

@Liluli leci to fakt... Pamiętam jak Ty zaszlas, a tutaj już bliżej końca niż dalej :-D

Susana cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]

Agatush blizej,ale strach nadal jest. Jak wydaje mi sie ze maly za dlugo sie nie rusza to juz mam tysiac mysli w glowie..ale wynagradza mi to [emoji2]
Kochanie zdrowko maluszka najwazniejsze,a i do polowkowych juz niedlugo [emoji5]

:)
Susana cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]

Agatush blizej,ale strach nadal jest. Jak wydaje mi sie ze maly za dlugo sie nie rusza to juz mam tysiac mysli w glowie..ale wynagradza mi to [emoji2]
Kochanie zdrowko maluszka najwazniejsze,a i do polowkowych juz niedlugo [emoji5]

Wiem i tak sobie to tlumacze i doskonale Cie rozumem..... Ja non stop sie boje.... Czy jest wszystko oki, czy Maluch dobrze sie rozwija.... Teraz mam ten detektor to tez sie troche uspokoilam.... :)

reklama
:)
Wiem i tak sobie to tlumacze i doskonale Cie rozumem..... Ja non stop sie boje.... Czy jest wszystko oki, czy Maluch dobrze sie rozwija.... Teraz mam ten detektor to tez sie troche uspokoilam.... :)
Agatush
A jak tam ruchy maluszka ??
Czujesz już troszeczke???

Liluli
Już zaraz 7 miesiąc zaczynasz .
Ale to zleciało
Zawsze u kogoś szybciej niż u siebie :-D

Do góry