reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny zaczynam sie martwic czy to normalne bo już nie wiem miałam okres od 25-30 marca a dziś znów jakieś plamienia krwią. Wystaszylam się :( A może być tak o to szczepieniu?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny stare i nowe ;)
Beatka
Marzenia sie spełniają
Wspaniałe wiadomości
Trzymam kciuki za super przyrost w środę :happy2:

Agatush
Ja też jak namierzę brzdąca to zaraz mi ucieka ale nawet pare piknięć serduszka mi wystarczy żebym była spokojniejsza
Piękny ten tój brzusio już widać .

Adeline
Przykro mi bardzo
Rozumiem twoją rozpacz bo przeszłam to samo w 16 tygodniu ciąży .
Choć czas leczy rany nie ma dnia żebym nie myślała o swoim syneczku .
Trzymaj się kochana .

Kas
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Mnie mdłości powoli odpuszczały w 10 tygodniu
Teraz od czterech dni wieczorem znowu mnie dopadły ze zdwojoną silą i jest mi niedobrze jak cholera

Ostatnia edycja:
Adeline ;( bardzo mi przykro !!! Żadne słowa nie ukoją twojego bólu .
Gratuluje ze udało ci się donosić pięknego i zdrowego synka .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli
Prosze bardzo mój bebzonek 17t4d 20170329_130818-1.jpg

Załączniki

• 20170329_130818-1.jpg
    20170329_130818-1.jpg
    320,6 KB · Wyświetleń: 155
Liluli
Prosze bardzo mój bebzonek 17t4d Zobacz załącznik 801342
Susana a u Ciebie jak już widać Kochana!!! Ślicznie!!!! [emoji7][emoji7] jutro mam wizytę, mam nadzieję że podejrze Malucha... Ale na płeć się nie nastawiam bo moja gin powiedziała ze powie mi na polowkowym :-p

@Liluli leci to fakt... Pamiętam jak Ty zaszlas, a tutaj już bliżej końca niż dalej :-D

Susana cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]

Agatush blizej,ale strach nadal jest. Jak wydaje mi sie ze maly za dlugo sie nie rusza to juz mam tysiac mysli w glowie..ale wynagradza mi to [emoji2]
Kochanie zdrowko maluszka najwazniejsze,a i do polowkowych juz niedlugo [emoji5]

:)
Susana cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]

Agatush blizej,ale strach nadal jest. Jak wydaje mi sie ze maly za dlugo sie nie rusza to juz mam tysiac mysli w glowie..ale wynagradza mi to [emoji2]
Kochanie zdrowko maluszka najwazniejsze,a i do polowkowych juz niedlugo [emoji5]

Wiem i tak sobie to tlumacze i doskonale Cie rozumem..... Ja non stop sie boje.... Czy jest wszystko oki, czy Maluch dobrze sie rozwija.... Teraz mam ten detektor to tez sie troche uspokoilam.... :)

reklama
:)
Wiem i tak sobie to tlumacze i doskonale Cie rozumem..... Ja non stop sie boje.... Czy jest wszystko oki, czy Maluch dobrze sie rozwija.... Teraz mam ten detektor to tez sie troche uspokoilam.... :)
Agatush
A jak tam ruchy maluszka ??
Czujesz już troszeczke???

Liluli
Już zaraz 7 miesiąc zaczynasz .
Ale to zleciało
Zawsze u kogoś szybciej niż u siebie :-D

Do góry