reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja jak poszłam na 1 usg na którym miało być serduszko siedziałam w poczekalni i ryczałam.... ale Kochana... było serce, Dzidzia rosła i wszystko było ok.... ciśnienie miałam 150/100 w gabinecie jak mi zmierzyła.... Głowa do góry - musi być dobrze!!!!!

Czekam na wieści od Ciebie :*

@susana ja też o tym myślałam, ale cały czas się waham... czy kupować czy nie... a jak nie znajdę za którymś razem i spanikuję? Tak niestety te moje wizyty co miesiąc mnie dobijają... jeszcze tak 3 tygodnie daję radę, ale ten ostatni tydzień do wizyty jest dla mnie po prostu katorgą.....
Agatush
Tętno znajdziesz zawsze
Przeważnie jest w tym samym miejscu .
A jak jest w innym to też znajdziesz :D

reklama
@motylek1234 Będzie dobrze kochana nie martw się.
@Porzeczka1234 Trzymam kciuki za wizytę.
Dziewczyny proszę o pomoc , podpowiedź staramy się już drugi cykl i nic został nam ostatni miesiąc przed kolejnym szczepieniem dzisiaj dzwoniłam do Gynymedu . Mamy czas do końca kwietnia. Zastanawiam się czy szczepienia nie mają wpływu na trudności w zajściu. Wiem , że na początku forum dziewczyny pisały o problemach w staraniach. Czy możecie coś doradzić kochane.?

Ostatnia edycja:
Agatush
Tętno znajdziesz zawsze
Przeważnie jest w tym samym miejscu .
A jak jest w innym to też znajdziesz :D
A widzisz mi np polozna nie mogla znaleźć tetna Adama przez 40 min tak sie skurczybyk chowal a byl to juz 23tc. Wiec powinna go znaleźć bez problemu. Myslalam ze na zawal zejde mimoze czulam jak kopie :p wiem matka wariatka. Potem tez musiala szukac ale juz krócej to trwalo.

@Kitki - masz rację! :D dlatego właśnie napisałam, bo miałam wrażenie takie jak napisałaś - Profesor była ofukana, z łaską jakby mnie przyjmowała i za darmo... ehh.

Kas
Nie ma co przesadzać ze zwiększeniem dawki bo w 10 tygodniu ciąży jest kolejny kryzys tarczycowy !!!!!!!!!!Tsh wtedy znacznie zaczyna wzrastać !!!!!!!!!!
Myśle że zwiększenie dawki o 25 co drugi dzień to max .
Kochana, ale ja akurat zmniejszam dawkę, bo spadło mi z 2,9 do 0,243.
To pewnie dlatego kazała mi zmniejszyć tylko co drugi dzien,skoro w 10 tyg jest skok. Bo napisałam jej, że jestem w 9 tyg. Dzięki za info.

@agatush, tak we wtorek 20.40 !

@Marthi, nie słyszałam o takim badaniu anty-Xa

Ostatnia edycja:
Kochana, ale ja akurat zmniejszam dawkę, bo spadło mi z 2,9 do 0,243.
To pewnie dlatego kazała mi zmniejszyć tylko co drugi dzien,skoro w 10 tyg jest skok. Bo napisałam jej, że jestem w 9 tyg. Dzięki za info.

@agatush, tak we wtorek 20.40 !

@Marthi, nie słyszałam o takim badaniu anty-Xa

Ja o 12.00 też we wtorek, naczekasz się dłużej KOhcana, ale na pewno wszystko będzie dobrze :)

Kas
Właśnie mnie też spadło na 0,23

Muszę pogadać z moim M i chyba się skuszę na ten detektor.... może znajdę jakiś używany na olx w rozsądnej cenie :tak:

@motylek1234 Będzie dobrze kochana nie martw się.
@Porzeczka1234 Trzymam kciuki za wizytę.
Dziewczyny proszę o pomoc , podpowiedź staramy się już drugi cykl i nic został nam ostatni miesiąc przed kolejnym szczepieniem dzisiaj dzwoniłam do Gynymedu . Mamy czas do końca kwietnia. Zastanawiam się czy szczepienia nie mają wpływu na trudności w zajściu. Wiem , że na początku forum dziewczyny pisały o problemach w staraniach. Czy możecie coś doradzić kochane.?
Widzisz...ja mam to samo spostrzeżenie..i taki sam przypadek(czyli dwa cykle do kosza i kolejny przed nami) Też mam jakiś problem z zaskoczeniem po szczepieniach.
A czemu został Ci tylko jeden cykl? przecież po szczepieniach działa się pół roku? Czy się mylę...?

reklama
Kas
Właśnie mnie też spadło na 0,23

I jak wtedy brałaś, gdy spadło tak nisko?

Mam takie pytanie. Czy to normalne, że w ogóle nie odczuwam brzucha? ani kłucia ani rozciągania. Wzdęty jest jedynie. Wszystkie listopadówki narzekają ciągle na bóle brzucha, a ja nic.

Wydaje mi się, że już samo myslenie, ze trzeba by szybko zajść nas jakoś świadomie czy podświadomie stresuje.

Do góry