reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja jak poszłam na 1 usg na którym miało być serduszko siedziałam w poczekalni i ryczałam.... ale Kochana... było serce, Dzidzia rosła i wszystko było ok.... ciśnienie miałam 150/100 w gabinecie jak mi zmierzyła.... Głowa do góry - musi być dobrze!!!!!

Czekam na wieści od Ciebie :*

@susana ja też o tym myślałam, ale cały czas się waham... czy kupować czy nie... a jak nie znajdę za którymś razem i spanikuję? Tak niestety te moje wizyty co miesiąc mnie dobijają... jeszcze tak 3 tygodnie daję radę, ale ten ostatni tydzień do wizyty jest dla mnie po prostu katorgą.....
Agatush
Tętno znajdziesz zawsze
Przeważnie jest w tym samym miejscu .
A jak jest w innym to też znajdziesz :D

reklama
@motylek1234 Będzie dobrze kochana nie martw się.
@Porzeczka1234 Trzymam kciuki za wizytę.
Dziewczyny proszę o pomoc , podpowiedź staramy się już drugi cykl i nic został nam ostatni miesiąc przed kolejnym szczepieniem dzisiaj dzwoniłam do Gynymedu . Mamy czas do końca kwietnia. Zastanawiam się czy szczepienia nie mają wpływu na trudności w zajściu. Wiem , że na początku forum dziewczyny pisały o problemach w staraniach. Czy możecie coś doradzić kochane.?

Ostatnia edycja:
Agatush
Tętno znajdziesz zawsze
Przeważnie jest w tym samym miejscu .
A jak jest w innym to też znajdziesz :D
A widzisz mi np polozna nie mogla znaleźć tetna Adama przez 40 min tak sie skurczybyk chowal a byl to juz 23tc. Wiec powinna go znaleźć bez problemu. Myslalam ze na zawal zejde mimoze czulam jak kopie :p wiem matka wariatka. Potem tez musiala szukac ale juz krócej to trwalo.

@Kitki - masz rację! :D dlatego właśnie napisałam, bo miałam wrażenie takie jak napisałaś - Profesor była ofukana, z łaską jakby mnie przyjmowała i za darmo... ehh.

Kas
Nie ma co przesadzać ze zwiększeniem dawki bo w 10 tygodniu ciąży jest kolejny kryzys tarczycowy !!!!!!!!!!Tsh wtedy znacznie zaczyna wzrastać !!!!!!!!!!
Myśle że zwiększenie dawki o 25 co drugi dzień to max .
Kochana, ale ja akurat zmniejszam dawkę, bo spadło mi z 2,9 do 0,243.
To pewnie dlatego kazała mi zmniejszyć tylko co drugi dzien,skoro w 10 tyg jest skok. Bo napisałam jej, że jestem w 9 tyg. Dzięki za info.

@agatush, tak we wtorek 20.40 !

@Marthi, nie słyszałam o takim badaniu anty-Xa

Ostatnia edycja:
Kochana, ale ja akurat zmniejszam dawkę, bo spadło mi z 2,9 do 0,243.
To pewnie dlatego kazała mi zmniejszyć tylko co drugi dzien,skoro w 10 tyg jest skok. Bo napisałam jej, że jestem w 9 tyg. Dzięki za info.

@agatush, tak we wtorek 20.40 !

@Marthi, nie słyszałam o takim badaniu anty-Xa

Ja o 12.00 też we wtorek, naczekasz się dłużej KOhcana, ale na pewno wszystko będzie dobrze :)

Kas
Właśnie mnie też spadło na 0,23

Muszę pogadać z moim M i chyba się skuszę na ten detektor.... może znajdę jakiś używany na olx w rozsądnej cenie :tak:

@motylek1234 Będzie dobrze kochana nie martw się.
@Porzeczka1234 Trzymam kciuki za wizytę.
Dziewczyny proszę o pomoc , podpowiedź staramy się już drugi cykl i nic został nam ostatni miesiąc przed kolejnym szczepieniem dzisiaj dzwoniłam do Gynymedu . Mamy czas do końca kwietnia. Zastanawiam się czy szczepienia nie mają wpływu na trudności w zajściu. Wiem , że na początku forum dziewczyny pisały o problemach w staraniach. Czy możecie coś doradzić kochane.?
Widzisz...ja mam to samo spostrzeżenie..i taki sam przypadek(czyli dwa cykle do kosza i kolejny przed nami) Też mam jakiś problem z zaskoczeniem po szczepieniach.
A czemu został Ci tylko jeden cykl? przecież po szczepieniach działa się pół roku? Czy się mylę...?

reklama
Kas
Właśnie mnie też spadło na 0,23

I jak wtedy brałaś, gdy spadło tak nisko?

Mam takie pytanie. Czy to normalne, że w ogóle nie odczuwam brzucha? ani kłucia ani rozciągania. Wzdęty jest jedynie. Wszystkie listopadówki narzekają ciągle na bóle brzucha, a ja nic.

Wydaje mi się, że już samo myslenie, ze trzeba by szybko zajść nas jakoś świadomie czy podświadomie stresuje.

Do góry