reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@tęczowa89, fajnie, że się odezwałaś, ale czas goni!
Ja mam tydzień do wizyty i staram się nie myśleć za dużo, co przy moim obecnym samopoczuciu nie jest zbyt trudne :D mam czasem wrażenie, jakby mój mózg zmniejszył się o polowę:p
Najgorsze są nocne koszmary.
Buzuaczki dla wszystkich:*:*

@tęczowa89, fajnie, że się odezwałaś, ale czas goni!
Ja mam tydzień do wizyty i staram się nie myśleć za dużo, co przy moim obecnym samopoczuciu nie jest zbyt trudne :D mam czasem wrażenie, jakby mój mózg zmniejszył się o polowę:p
Najgorsze są nocne koszmary.
Buzuaczki dla wszystkich:*:*
teraz o połowę, ale poczekaj później :D, ja czuję jakbym miała ubytku tak z 60%, albo i więcej

teraz o połowę, ale poczekaj później :D, ja czuję jakbym miała ubytku tak z 60%, albo i więcej
Haha to tak jak moj mozg,chociaz ja to go chyba juz nie mam [emoji28] Ostatnio podczas zakupow chcialam zaplacic karta i nie wiedzialam co mam z nia zrobic. Dobrze ze moj T.byl obok to mnie wybawil [emoji23][emoji23]

Agatush kiedy to zlecialo,17tc [emoji5] super [emoji2]

Teczowa pokaz brzusio [emoji5]

Kas a Ty ktory tc?

Dziewczyny ostatnio dłużej milczałam, ale poczytuję Was i za wszystkie trzymam kciuki!

@burczuś głowa do góry! :*
@Liluli - piękny brzusio! :* zdrówka kochana!
@fondie - gratulacje!!!!!!!!!! niech się maleństwo dobrze chowa! :)
@kas90 - ja jak brałam Euthyrox N88 i nagle zaczęłam się przez 2 tyg bardzo źle czuć, całkiem niedawno zresztą, (zrobiłam badania i tsh wyszło mi 0,28) to zmiejszyłam sobie sama dawkę z N88 na N50 i wyniki po 3 tygodniach brania tej 50 wróciły do normy TSH ok 1,0. Teraz czuje się o wiele lepiej. Nowy endo też poparł moje posunięcie, choć bałam się trochę co na to powie.... No, ale też stwierdził mi hashi więc.... byłam leczona rok na coś wyimaginowanego przez poprzedniego lekarza :|
Myślę, że może spróbuj tak jak @Kitki mówi i się unormuje, zrób badania po 3 tygodniach od zmiany - wtedy są już w miarę wiarygodne, z tego co mówił mi endo.

reklama
Dzięki @Marthi. Pisałam do mojej lekarki. Kazala brac na zmianę 50 i 25. Ale ciągle się obawiam czy to nadal nie za duzo i czy tsh dalej nie poleci w dól. Nie wiem sama co robic.
Zastanawiam się nad 25 codziennie. Chociaz w ciazy norma jest 0.1-2,35, wiec z drugiej strony lepiej miec niskie.
Może ktos jeszcze się wypowie? To byl moj pierwszy kontakt z euthyroxem, wiec musze to jakos unormowac.

Do góry