Porzeczka1234
Fanka BB :)
@EvitaO ja nie chcę tu nic przesadzać ale tez myślę ze kariotypy macie prawidłowe. Jeśli chodzi o chromate to slyszałam ze jak ruch jest slaby plemników to wtedy to badanie się robi jesli masz się zadreczać ze czegoś nie zrobiłaś to zrób to badanie. Nastepnym razem na pewno Ci pomacham. Wszystko będzie dobrze ściskam Cię dużo cierpliwość.
@nafoczka kochana na razie o dziwo lubie mieso i wędlinę ale sledzik po kaszubsku uwielbiam wprost
@Czajak kochana ja również tęsknię. Nieustannie zaciskam abyś szybciutko do mnie dołączyła
@magda1208 jak u Ciebie ? Ktory to dzień cyklu trzymam kciuki za Ciebie
@susana dziękuję za info o eutyroxie muszę sie umówić do endo ale narazie Malina tez kazał tak zrobić i na spokojnie umówić wizytę i kontrolować tsh
@nafoczka kochana na razie o dziwo lubie mieso i wędlinę ale sledzik po kaszubsku uwielbiam wprost
@Czajak kochana ja również tęsknię. Nieustannie zaciskam abyś szybciutko do mnie dołączyła
@magda1208 jak u Ciebie ? Ktory to dzień cyklu trzymam kciuki za Ciebie
@susana dziękuję za info o eutyroxie muszę sie umówić do endo ale narazie Malina tez kazał tak zrobić i na spokojnie umówić wizytę i kontrolować tsh