@kas90 - jesteś nieoceniona!!!
:* z filmikiem super pomysł, hehe!
Ja wczoraj byłam u endokrynologa, potwierdził, że mam hashimoto, super człowiek w ogóle, przejrzał wszystkie moje wyniki i powiedział, że definitywnie w kolejnej ciąży clexane bez dwóch zdań...
Kas, ja mam bardzo mieszane odczucia na temat wiary, katolicyzmu, itd... nie wiem czy i w co wierzę... Kiedyś bardzo wierzyłam, chodziłam na pielgrzymki z Poznania do Częstochowy, jeździłam na Lednice itd... wyniosłam to poprostu z domu... ale później, wiele sytuacji z mojego miejscowego kościoła zniechęciło mnie do tego wszystkiego... Wiem doskonale jakie jest podejście kościoła do tego i masz rację w tym, co piszesz.
@EvitaO - ja odnośnie wróżki to samo, bardzo bym się bała tego, co mi powie... ale tak jak mówisz, znam parę osób które chodzą, są inteligentne i wykształcone i wróżka bardzo im pomaga... nie tylko w życiu, ale i w interesach np...
@Kwiatuszekk23 - ja też nie wierzę w czarownice;p ale znachor chyba to coś innego niż wróżka...
Jejku, pamiętam tę historię zagłodzonej Madzi, masakra
Nie wiedziałam, że była Twoją sąsiadką...
@bertha - to mamy tak samo
ciekawość bierze górę, ale strach przed negatywami przywraca na ziemię... Niemniej ktoś mi kiedyś mówił, że wróżki z założenia nie mówią tych złych rzeczy często, tylko te neutralne, albo dobre... ale nie wiem czy to prawda... mojej mamie np. wróżka powiedziała, że za 8 lat umrze jej ojciec i na co i mama sobie to zapisała... jak zmarł dziadek wróciła do tych notatek i wszystko się zgadzało... i rok, i sposób oraz powód dlaczego z jakiego odszedł...
@marzycielka81 - nie kusiło Cię już potem nigdy by ponownie pójść do wróżki?
@DorciaMamaOlka - widzisz, jesteś przykładem, że to się sprawdza...
@Destino - dziękuję za informację...strasznie długo trwa proces adopcyjny... no i ogromnie przykra sprawa Hubercika
@Porzeczka1234 - wczoraj byłam u bdb endokrynologa w Poznaniu i on mówił, że w ciąży trzeba zwiększać co jakiś czas euthyrox bo w ciąży tarczyca lubi płatać figle i nigdy nie powinno być jednej dawki... U mnie się to potwierdzało, jak tylko była ciąża to po chwili duże skoki tsh i przeciwciał...
Wczoraj właśnie dr Owecki powiedział mi, że w ciąży może być nawet TSH 0, ale trzeba najbardziej uważać żeby nie przekroczyła (podajrze) 1,5-2,0... Że najlepiej trzymać się w okolicy TSH 0,8-1,0 to tak optymalnie jest...
Także myśle, że zwiększenie dawki Ci nie zaszkodzi :* Ważne by się nadczynność nie zrobiła... bo wtedy gorzej...
Poza tym lekarz wczoraj kazał mi brać też D3, Selen i dieta bezglutenowa... bylam u niego 1 raz i to chyba 1 lekarz, ktory zrobil na mnie tak swietne wrazenie.... szok...
@kas90 - nogi mi się trzęsły jak zaczęłam oglądać Twój filmik
wrócę chyba jednak do niego dopiero jak będę musiała naprawdę robić te zastrzyki...
@Ilis91 - to chyba masz sobowtóra w Poznaniu
potem przypomniałam sobie, że chodziła ze mną do liceum dziewczyna bardzo do Ciebie podobna
)