reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

@susana kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ładny przyrost :) pamiętaj, jeśli byś jeszcze badała, że teraz przyrost będzie już wolniejszy.
Może Malina ci powie co z euthyroxem?

@kas90 @motylek1234 czuję sie w miarę ale chodzę do pracy i nie rozmyślam o moim cudzie
Ale oczywiście zrobiłam dzis bete i jest 2887 to dobry wynik w piąte byla 469?

Ktoś pytał o maline ja jutro jadę

Sus kochana i dziewczyny od tarczycy zrobiłam dziś tsh i wynik jest 2,37 a ft4 16 norma do 21 co z tym robić zwiększyć biorę eutyrox 50 nie mam narazie umowionej wizyty i pewnie nie szybko uda mi się umówić badanie robione bez tabletki

Ja bym zwiększyła euthyrox na początek o 25 mg i sprawdziła po tygodniu poziom TSH .I prawidłowo robiłaś badanie bo robi się je bez tabletki .

@kas90 nie zrobię chyba więcej nie mam nerwów później na oczekiwanie strasznie mnie stresuje to oczekiwanie a ciśnieni e tez skacze. Boję się o kropusia
@Magda82... Dziękuję jutro wezmę większą dawkę i zapytam Maliny co robić bo nie chcę zaszkodzić bardziej boję się nie brać wiekszej dawki niż zostawić tak jak jest po dzisiejszym badaniu

@Porzeczka1234 u mnie TSH też tak skoczyło w ciąży i w efekcie Milewicz kazał mi zwiększyć euthyrox o 100 % .Przed ciążą brałam 50 mg a w ciąży do końca 100 mg.Badałam TSH co dwa tygodnie tak żeby mieć aktualny wynik na wizytę.

@kas90 nie zrobię chyba więcej nie mam nerwów później na oczekiwanie strasznie mnie stresuje to oczekiwanie a ciśnieni e tez skacze. Boję się o kropusia
@Magda82... Dziękuję jutro wezmę większą dawkę i zapytam Maliny co robić bo nie chcę zaszkodzić bardziej boję się nie brać wiekszej dawki niż zostawić tak jak jest po dzisiejszym badaniu

Porzeczka zapytaj Malinę o dawkowanie Euthyroxu on jest też endokrynologiem, mówił mi. Ja też będę jutro u niego, wchodzę jako awaryjna pacjentka z numerem 03 więc może się gdzieś tam miniemy na korytarzu.

@EvitaO ja jestem nr 02 ale na szczepienie też muszę iść także poczekam tam troszkę

@mickey* kochana miesiączka 10 luty po 13 dniach pecherzyka juz nie było byłam na usg dziś 20 dzień po owu z moich wyliczeń i obserwacji

reklama
Do góry