DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Może na temat wróżek coś napisze W swoim życiu spotkałam kobietę która właśnie wrozyla z kart nie raz,nie dwa byłam u niej i nie uważam żeby jej praktyka była zła ... Kobieta urodzona na Lubelszczyźnie,czytania z kart nauczyła się będąc nastolatką ( dziś ma ponad 60 lat) tak jak mi opowiadała nie każdy może to robić,to ogromna odpowiedzialnosc,ale jest jeszcze coś- ona jest bardzo wierzaca i nie rozstaje się z różańcem minęło już 5 lat odkąd ja znam i uważam ja za swoją przyjaciółkę,jej mogę powierzyć swój ból,ona wysłucha,ona współczuje i ukoi rozdarte serce...Nie ma dnia żeby nie było u niej ludzi z problemami,a ona nad każdym się zlituje nie robi tego dla pieniędzy,bo 20 zł na kawę to nie zarobek...mogłaby dostać nawet 300 zł ale nie taki jest jej cel...to prawda,że widzi dobro i zło,widzi śmierć lub myśli samobójcze...na moim przykładzie powiem Wam tak - wszystko co mi mówi sprawdza się,i kiedyś też bardzo się bałam jechać...teraz jeżdżę tam mniej i tylko wtedy kiedy już na prawdę nie wiem co robić
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom