reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Może na temat wróżek coś napisze :) W swoim życiu spotkałam kobietę która właśnie wrozyla z kart :) nie raz,nie dwa byłam u niej i nie uważam żeby jej praktyka była zła ... Kobieta urodzona na Lubelszczyźnie,czytania z kart nauczyła się będąc nastolatką ( dziś ma ponad 60 lat) tak jak mi opowiadała nie każdy może to robić,to ogromna odpowiedzialnosc,ale jest jeszcze coś- ona jest bardzo wierzaca i nie rozstaje się z różańcem :) minęło już 5 lat odkąd ja znam i uważam ja za swoją przyjaciółkę,jej mogę powierzyć swój ból,ona wysłucha,ona współczuje i ukoi rozdarte serce...Nie ma dnia żeby nie było u niej ludzi z problemami,a ona nad każdym się zlituje :) nie robi tego dla pieniędzy,bo 20 zł na kawę to nie zarobek...mogłaby dostać nawet 300 zł ale nie taki jest jej cel...to prawda,że widzi dobro i zło,widzi śmierć lub myśli samobójcze...na moim przykładzie powiem Wam tak - wszystko co mi mówi sprawdza się,i kiedyś też bardzo się bałam jechać...teraz jeżdżę tam mniej i tylko wtedy kiedy już na prawdę nie wiem co robić :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok. To spróbuje dziś nagrać filmik i jak coś wyjdzie sensownego, to wyslę dr Nafoczce do merytorycznej oceny :D

Co do wróżek to ja osobiście nie miałam styczności. I piszę tylko co ja wiem i czuję. Ale wiadomo, to są zawsze moje subiektywne opinie i pewnie ile ludzi tyle opinii.

Marthi trzeba miec 5 letni staz malzenski. Mozna papiery zlozyc wczesniej bo za nim przejdziesz kurs i inne takie mija ok 2 lat, a potem czekasz od pol do... wszystko zalezy jakie dziecko chcesz. Huberta znajdziesz na facebooku jak wpiszesz " dwuletni Hubert szuka domu"

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marthi trzeba miec 5 letni staz malzenski. Mozna papiery zlozyc wczesniej bo za nim przejdziesz kurs i inne takie mija ok 2 lat, a potem czekasz od pol do... wszystko zalezy jakie dziecko chcesz. Huberta znajdziesz na facebooku jak wpiszesz " dwuletni Hubert szuka domu"

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Długo to wszystko trwa...
Destino, przytulam:*
@Porzeczka1234, mam nadzieję, ze wszystko dobrze:*

@kas90 bo tez pytałaś, tak jak zdjecie dajesz "wyslij plik" o ile masz obrazek pobrany na kompa lub kom.
A to @mickey* specjal 4U
Zobacz załącznik 798794
I pozostałych obecnie ustosunkowanych :p
a gdzie pobrać te cudeńka:p?
@kas90 wczoraj pytała czy nie swędzi, to może Ja dziś zapytam czy nie piecze?:D
jesli chodzi o wróżki napewno trzeba mieć sprawdzony kontakt do takiej osoby bo niektóre żle używają swych mocy ale nie uważam że leją wodę, mam w rodzinie przykład jak osoba była u kogoś takiego( z problemami zdrowotnymi) tyle że to nie stricte wróżka i powiedziała jej ile ma dzieci itp wszystko się zgadzało ale powiedziała jej, że raz poroniła co prawdą nie było ale za to jej siostra poroniła, więc może widziała coś, czuła bo to jednak bliska osoba

@kas90 czy ty możesz mi kochana napisać od kiedy zaczęłaś brać Encorton? Jeszcze chciałam się podpytać o allo-mlr co Ci na ten temat mówił twój gin, nie zalecał Ci szczepień ?
U mnie przy braku hamowania dochodzi do bardzo gwałtownych poronień, ostatnio poronienie w toku. Wiec obawiam sie ze tym razem będzie tak samo.

reklama
@kas90 czy ty możesz mi kochana napisać od kiedy zaczęłaś brać Encorton? Jeszcze chciałam się podpytać o allo-mlr co Ci na ten temat mówił twój gin, nie zalecał Ci szczepień ?
U mnie przy braku hamowania dochodzi do bardzo gwałtownych poronień, ostatnio poronienie w toku. Wiec obawiam sie ze tym razem będzie tak samo.
10 mg encortonu od 12dc. Ja miałam 5,5% hamowania, więc zawsze jakaś tam reakcja u mnie zachodzi.
Zaczęłam brać w grudniu jak zaczęliśmy się starać. Rozmawiałam z nią na temat szczepień. Ona nie jest do końca przekonana, chociaż nie mówi też nie. Powiedziała, że na pewno byłby to spory koszt i nie ma gwarancji po jakim czasie mi się podniesie. Zresztą ja też chciałam spróbować bez szczepień na początek, bo poprzednie ciąże były bez żadnych leków. Ale sama powiedziała, że leczenie i tak nie daje 100%, a tylko zwiększa szanse.

P.S. Filmik nagrany, wysyłam Foczusi.

Ostatnia edycja:
Do góry