dżoł
Fanka BB :)
@dżoł a co u Ciebie kochana?
@Porzeczka1234 cały czas trzymamy kciuki!
@marzycielka81 jak samopoczucie? :* Czy uregulowało się już trochę po tej histero?
@bea25ta - w pełni Cię rozumiem... mam to samo... nawet nie chce mi się póki co iść do tych lekarzy i dowiadywać się pokolei jakie diagnozy... trochę mnie to wszystko stresuje...a jeszcze mam mgr do pisania i nic nie tknęłam, a czas biegnie nieubłagalnie...
@kas90 - czekam na info co na usg! :* bądź dzielna!
ja dziś idę popołudniu do Wandelta, na kontrolę... ale ze wszystkimi wynikami... może coś dojrzy, może mi coś już powie... potem zaczynam maraton u hematologa, endokrynologa i dr Kubiaczyk... z miesiąc ponad się to będzie ciągnęło...
czy Wy też przechodzicie jakieś przesilenie wiosenne? Ja jestem ciągle zmęczona, zaspała, nie ogarniam... Jutro idę zbadać tarczycę na nowo bo mam wrażenie, że znowu mi coś się w tym temacie pozmieniało stąd takie straszne samopoczucie...
dziekuje za wywołanie :* u mnie starania wstrzymane, bo dopiero pod koniec marca mam histeroskopie, a pozniej 3 tyg czekania na wynik histopatologiczny i z wynikiem do gina i powie co dalej. wiec to bedzie koncowka kwietnia. a znajac zycie bede po owu i trzeba bedzie czekac do nastepnej owu.... i nastanie maj