reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziekuje Dziewczynki[emoji8]

Kas ja tam mialam od poczatku raz bolaly (.)(.) raz nie a ciagle je macalam bo wydawalo mi sie ze sa wyznacznikiem.
Kciuki za bete [emoji110][emoji110]

@bea25ta sama sie dziwie ze to tak zlecialo. A na poczatku czekalam i liczylam kolejne tygodnie ktore sie ciagnely..
Kiedy testowanie Kochanie?

@agatush co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
@Liluli ja dzisiaj jestem strzepek nerwów.... O 17.30 mam genetyczne i okrutnie się boję. Generalnie to jak się czuje zależy od dnia. Mniej już wymiotuje więc to jest plus. Ale nie oznacza to niestety że moja dieta jest bardziej zróżnicowana :-p chodzę śpiąca i szybko się mecze i w ciuchy nie mieszcze ale na to akurat nie narzekam :-p Liluli pamiętam jak u Ciebie był początek a tutaj już połowa.... U kogoś jak się patrzy to tak szybko leci, a mnie moje tygodnie strasznie się służą :-p

Dziewczyny!!! Bardzo proszę te które chcą i mogą o kciuki i modlitwę za nasze dzisiejsze badanie :-*

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marthi nic nie boli. Dostajesz morfine po zabiegu. Przed glupiego jasia. Jestes po prostu bardzo slaba. Mialam narkoze i dr Kubiaczyk robila zabieg. Przyszla przed i po zabiegu. Czas oczekiwania na wizyte miesiac. Kazda z nas paralizuje strach. Nawet nie wiesz jak ja sie boje. Dwa tygodnie i mozemy dzialac. Kazdy z nas ma jakies problemy. Mi los co chwile jakies problemy zsyla i mimo to nie poddaje sie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 jestes bardzo silna! [emoji8] trzymam za was kciuki...
My na razie dajemy sobie spokoj... musze napisac mgr i skończyć studia. Wtedy odejdzie jeden stres i moze bedzie łatwiej.

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

49fd719add0f06de7afb8073a0f2e135.jpg

Dziewczyny!
Wlasnie podesłali mi wyniki. OGROMNA PROŚBA O POMOC W INTERPRETACJI[emoji6]

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Wizytę u hematologa mam dopiero pod koniec marca, a chciałabym wiedzieć czy mam ten zespół antyfosfolipidowy czy trombofilię... któraś z Was na pewno się na tym zna, więc bardzo, bardzo Was proszę :* Każda informacja będzie dla mnie cenna...

BETA 1722,00!!!
10 dpo- 33

12 dpo- 136
17 dpo- 1722
Chyba niezle co?:D W życiu takiej bety nie miałam!
Tylko tsh mi nagle skoczyło do 2,9, już pisałam do lekarki i czekam na odpowiedz. Euthyrox 25 czy 50 powinnam brac? Dobrze, że dzięki forum wiem, że trzeba go stale kontrolowac!

@Ilis91, nie wiem co doradzić. Na pewno nie brałabym 1000ug b12- za dużo by było. Genetyczka ostrzegała przed konsekwencjami przedawkowania b12. Kiedy masz konsultację z genetykiem i z kim? Hmm, może femibion natal byłby dla ciebie ok i tylko tyle. Co wy dziewczyny na to?

@Marthi, nie pomogę za bardzo. U mnie te wyniki inaczej wyglądaly. Ten antykoagulant tocznia masz chyba podwyższony. Ale u mnie to było jedno badanie pod nazwą koagulologia. Przeciw kardiolipinie i b2glikoproteinie chyba sa ok.

EDT: Już mi odpisała, mam brać euthyrox 50 1x1.
Ktoś ostatnio pytał jak z tym euthyroxem. Kazała łykać na czczo. Po pół godziny dopiero śniadanie i encorton.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry