reklama
@Liluli, cudo, gratuluje!
@Ilis91, dobrze ze wyniki nasienia wyszly dobrze.
Ja wlasnie robie bete.
Brzuchatki, mamusie, czy to normalne, ze dzis (.)(.) nie bolą?Są obrzmiale, ale nie bolą. Do tej pory bolaly codziennie o roznym nasileniu. Chociaz tyle ze zaczyna mi byc niedobrze Pamiętam, że @bentula pisała ze tak miala z piersiami, ale moze ktos jeszcze tak mial.
Co u Kwiatuszka?:*
Ja wlasnie robie bete.
Brzuchatki, mamusie, czy to normalne, ze dzis (.)(.) nie bolą?Są obrzmiale, ale nie bolą. Do tej pory bolaly codziennie o roznym nasileniu. Chociaz tyle ze zaczyna mi byc niedobrze Pamiętam, że @bentula pisała ze tak miala z piersiami, ale moze ktos jeszcze tak mial.
Ostatnia edycja:
EvitaO
Aktywna w BB
Kas na innym forum na którym się udzielam mamy takie powiedzenie że cycki są jak media- kłamią. A wzięło się to stąd że z doświadczenia dziewczyn wynika że naprawdę to nie jest objaw świadczący o czymkolwiek, czasem bolą czasem nie. Niektóre dziewczyny które doświadczyły straty mówiły że piersi bolały cały czas, a inne które miały prawidłowe ciążę nie czuły bólu w ogóle. Konkluzja- nie ma tu żadnej reguly. Także nie martw się.@Liluli, cudo, gratuluje!
Ja wlasnie robie bete.
agatush
Moderatorka
Jak tak mam.... Nie codziennie mnie bola :-* trzymam kciuki za bhcg Kasiu [emoji110] [emoji110]@Liluli, cudo, gratuluje!
Ja wlasnie robie bete.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Fanka BB :)
Czy ktoras z Was miala jakies skutki uboczne histeroskopii? Krwawienie, bol podbrzusza, zawroty glowy? Do tego szczypie mnie cewka caly czas lub cos w srodku w kobiecych sprawach
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Dziewczynki[emoji8]
Kas ja tam mialam od poczatku raz bolaly (.)(.) raz nie a ciagle je macalam bo wydawalo mi sie ze sa wyznacznikiem.
Kciuki za bete [emoji110][emoji110]
@bea25ta sama sie dziwie ze to tak zlecialo. A na poczatku czekalam i liczylam kolejne tygodnie ktore sie ciagnely..
Kiedy testowanie Kochanie?
@agatush co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Kas ja tam mialam od poczatku raz bolaly (.)(.) raz nie a ciagle je macalam bo wydawalo mi sie ze sa wyznacznikiem.
Kciuki za bete [emoji110][emoji110]
@bea25ta sama sie dziwie ze to tak zlecialo. A na poczatku czekalam i liczylam kolejne tygodnie ktore sie ciagnely..
Kiedy testowanie Kochanie?
@agatush co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi
Fanka BB :)
@kas90 - gratuluję przyrostu bety! piękny trzymam kciuki i pozytywnie zazdroszczę...
@marzycielka81 - jak histeroskopia? boli w trakcie lub po? byłaś pod narkozą? kto Ci robił? dr Kubiaczyk? ... Kurcze mnie coraz więcej osób poleca tę Kubiaczyk.. Chyba dziś będę dzwonić i umawiać wizytę... wiem, że czas oczekiwania to jakieś 2 miesiące.
@Ropuszka666 - niestety nie pomogę u mnie nie ma problemu z zajściem w ciąże... jest problem z donoszeniem
--
Nie było mnie tu trochę, bo powiem Wam, że paraliżuje mnie na razie myśl o ponownym staraniu, stresie, lekach, leczeniu, itd... Wiem, że i tak dużo w stosunku do niektórych z Was nie przeszłam... ale te sytuacje, które mnie spotkały naprawdę bardzo obciążyły moją psychikę... Wkurza mnie to nieustanne oczekiwanie na wyniki, ciągle coś przekładają, ciągle nic nie wiadomo, ciągle coś na złość... Ostatnio nic mi nie idzie... Ten rok zaczął się tragicznie dla mnie i mojej rodziny dalszej i bliższej... i boję się co każdy następny miesiąc przyniesie a w weekend o mało, co nie zabił mnie jakiś facet na skrzyżowaniu. Wyjechał na czerwonym mega rozpędzony i prawie wjechał w mój bok... a dalej przy parkowaniu... zahaczyłam przodem i jeszcze auto do naprawy ehhhh... wszystko się sypie
@marzycielka81 - jak histeroskopia? boli w trakcie lub po? byłaś pod narkozą? kto Ci robił? dr Kubiaczyk? ... Kurcze mnie coraz więcej osób poleca tę Kubiaczyk.. Chyba dziś będę dzwonić i umawiać wizytę... wiem, że czas oczekiwania to jakieś 2 miesiące.
@Ropuszka666 - niestety nie pomogę u mnie nie ma problemu z zajściem w ciąże... jest problem z donoszeniem
--
Nie było mnie tu trochę, bo powiem Wam, że paraliżuje mnie na razie myśl o ponownym staraniu, stresie, lekach, leczeniu, itd... Wiem, że i tak dużo w stosunku do niektórych z Was nie przeszłam... ale te sytuacje, które mnie spotkały naprawdę bardzo obciążyły moją psychikę... Wkurza mnie to nieustanne oczekiwanie na wyniki, ciągle coś przekładają, ciągle nic nie wiadomo, ciągle coś na złość... Ostatnio nic mi nie idzie... Ten rok zaczął się tragicznie dla mnie i mojej rodziny dalszej i bliższej... i boję się co każdy następny miesiąc przyniesie a w weekend o mało, co nie zabił mnie jakiś facet na skrzyżowaniu. Wyjechał na czerwonym mega rozpędzony i prawie wjechał w mój bok... a dalej przy parkowaniu... zahaczyłam przodem i jeszcze auto do naprawy ehhhh... wszystko się sypie
reklama
Dzięki dziewczyny, ja się starałam nie macać, ale to jest silniejsze ode mnie same wiecie. Teraz juz trochę je czuję, ale kto wie czy nie od miętoszenia Obiecalam mężowi, ze jak beta będzie dobra, to koniec z tym. A musi byc dobra!
@Marthi, niestety taki nasz los. Ale ja mam zawsze tak, ze jak juz jestem w ciąży , to uaktywniają się nieznane poklady cierpliwosci
@Marthi, niestety taki nasz los. Ale ja mam zawsze tak, ze jak juz jestem w ciąży , to uaktywniają się nieznane poklady cierpliwosci
Podziel się: