reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 ja przy tsh 3,13 wzięłam 50 od razu eutyroxu za namową dziewczyn tu obecnych i wyszło mi to na dobre spadło do 1,52 dziś byłam u endo i pochwaliła moją decyzję haha i za 6 tygodni znów zbadać chyba ze ciąża to wcześniej

Gratulacje pięknej bety

@kas90 jak ja się cieszę :) cudownie ♡
@agatush kciuki za prenatalne,
@motylek1234 u ciebie tez (na kiedy ty masz termin)
O reszcie tez oczywiście pamiętam
@Porzeczka1234 @marzycielka81 @burczuś @bertha @mickey*
@asia669 @dominiacela @dżoł @Marthi itd itp..
@alus.ia12 @gogac85 co u was?
Moje psiapsioly @susana @bea25ta @czarna_mala lofek

Nie mam weny do pisania i tylko czytam połowiecznie. Dziś mija 2 tyg. jak Karol przyniósł wirusa. Ratowalismy się domowymi sposobami ale dałam za wygraną. Dwa tygodnie bólu zatok, kataru i kaszlu a od dwóch dni temp. zwalily mnie z nóg. Wiecie mamy nie biorą wolnego wiec wyszło na to ze tylko ja (poki co) przechodzę to najgorzej i z antybiotykiem. Płakać mi się chce bo nawet światło mnie drażni a i Wikus kaszle...

Jutro wezmę 25 i zobacze co się bedzie działo:) jejku, tyle leków, ze przegródek w organizerze brakuje. Ale mam rozumieć, że też tyle brałyście?
Foczuniiu, przytulam:*
P.S. widziałam, że wpisałaś mnie na listę:D

Powiem szczerze, że teraz w pełni doceniam twój wątek. Wszystko co potrzeba tam mogę znaleźć, nieoceniona pomoc:*

Ostatnia edycja:
@bertha nie ma sensu testować. Wykres mam do bani. Macam się jak walnieta w nadzei że będzie cud i sama nie wiem. W czwartek może zatestuje choć większego sensu nie widzę ale dla pewności. w

@kas90 - gratuluje!!!! Piękna beta[emoji173] Dziekuje tez za odp. W mojej sprawie [emoji8]

@mala79 Dziekuje Tobie rowniez. Każde info na wagę złota!!!

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Marthi, u Ciebie to pewnie jest jedną z przyczyn ten antykoagulant. Miałaś w ostatniej ciąży heparynę?

Nie... w drugiej ciąży brałam tylko pregne, euthyrox n88, Duphaston i Accard.

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

reklama
Do góry