reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

BETA 1722,00!!!
10 dpo- 33

12 dpo- 136
17 dpo- 1722
Chyba niezle co?:D W życiu takiej bety nie miałam!
Tylko tsh mi nagle skoczyło do 2,9, już pisałam do lekarki i czekam na odpowiedz. Euthyrox 25 czy 50 powinnam brac? Dobrze, że dzięki forum wiem, że trzeba go stale kontrolowac!

@Ilis91, nie wiem co doradzić. Na pewno nie brałabym 1000ug b12- za dużo by było. Genetyczka ostrzegała przed konsekwencjami przedawkowania b12. Kiedy masz konsultację z genetykiem i z kim? Hmm, może femibion natal byłby dla ciebie ok i tylko tyle. Co wy dziewczyny na to?

@Marthi, nie pomogę za bardzo. U mnie te wyniki inaczej wyglądaly. Ten antykoagulant tocznia masz chyba podwyższony. Ale u mnie to było jedno badanie pod nazwą koagulologia. Przeciw kardiolipinie i b2glikoproteinie chyba sa ok.

EDT: Już mi odpisała, mam brać euthyrox 50 1x1 na czczo.
Beta piękna Kasiu!!!! Ogromne gratulacje ::) a przypomnij mi kiedy masz USG?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
W przyszly wtorek. Euthyrox wzielam od mamy a na wizycie mi wypisze.
Od razu wziąc 50? bo mama radzi zeby 1-2 dni zacząc od 25

Ostatnia edycja:
reklama
Kas90 - gratuluje. Piekna beta. Co do eutyroxu to wez 1-2 dni po pol tabl bo na poczatku mozesz miec zawroty glowy albo takie uderzenia goraca. Ja tak mialam. Wez mniejsza dawke pare dni. Organizm szybko przywyknie i wtedy bierz 50. Tsh niecale 3 to moim zdaniem przy 25 tez by Ci spadlo ale rozumiem ze ciaza strach i dlatego od razu 50. Ale kontroluj bo moze bedziesz pozniej musiala zmniejszyc dawke

Do góry