reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Czajak, w nic nie wątp!

Czuję się dobrze, momentami mi slabo i wzdęcia mam, ale to chyba norma. Ogolnie nie mam na co narzekac:) Bardzo uwazam na siebie, sporo leżę, z obowiązkow to tylko jakis szybki obiad robiony na raty:)

My wczoraj bylismy na chrzcinach. Wszyscy byli w szoku. Wikus był tak grzeczny leżał bawił się, nikogo nie bal, śmiał i robił minki (w przeciwieństwie do chrzesniaka)
Nic tylko go brać w gości :D
Zobacz załącznik 796813 jaki Aniołek taka aureolka ;)

Pozdrawiam was szczerze i pamiętam a wy już wiecie o kim :*
I dolne jedynki widać pięknie :-) Super, że Wikuś taki grzeczny :-)

Ja robię dziś kolejny dzień dyspensy od diety. Strasznie boli mnie żołądek i jelita, być może dieta. Więc surowych warzyw i owoców jeść nie mogę. Mój synek ma "ręce, które leczą", bo jak co jakiś czas tam pogmera to przestaje boleć i mówię mu zrób skarbie masażyk mamusi i on bierze się do roboty. [emoji12]
Od czasu zupełnego przejścia na dietę cukrzycowa co tydzień mam rewolucję jelitową a na drugi dzień umieram z bólu (wrażliwe jelito?) [emoji20]. Jutro wizyta u lekarza (usg prenatalne) i wspomne mu o tym.

@nafoczka Wikus cudo [emoji4]

My dzis mielismy usg polowkowe.
Wszystko jest super,dzidzia dobrze dokarmiona [emoji12]
Maluszek ma 390 g. [emoji5]

1488118120-aaaaaa.jpeg

Nasz Skarbus [emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry