@porzeczka oj co ja bym bez ciebie zrobila juz rozumiem. Idę w czwartek to może coś wypatrzy bo akurat powinnam mieć owu jeśli jest wszystko ok. A od przyszłego miesiąca zacznę monitoring
reklama
magda1208
Fanka BB :)
@Czajak Spokojnie
@Porzeczka1234 Tak wiem zapytałam tylko bo nigdy nie brałam luteiny dopochwowo tylko duphastone.
@Porzeczka1234 Tak wiem zapytałam tylko bo nigdy nie brałam luteiny dopochwowo tylko duphastone.
@magda1208 @porzeczka juz spokojna jestem bo was mam ) skarbnice wiedzy moje))
Kochana ty tez ja to taka roztrzepana jestem zanim pomysle to już panikuje@Czajak
Porzeczak to i owszem skarbnica wiedzy .
@magda1208 dokładnie ciągły stres tak na nas wpływa mi to się wydaje ze mi wszystko na około szkodzi a praca szczegolnie)
Kochane staraczki:* bardzo Wam kibicuję!
Porzeczko, @Porzeczka1234 , na ulotce encortonu chyba wyczytalam tez, ze po posilku trzeba, bo inaczej ma zly wplyw na uklad pokarmowy i niszczy zolądek. Co do brania go przed testem doradz się jeszcze fondie. Bo jak się szybko uda zajsc, to powiniem wręcz pomoc. Ale jakbys dlugo stosowala, to on mlr obniza. Ale ja się slabo znam.
Madziu @magda1208 , luteina nie wplynie na wynik testu. Wplyw mogą miec jedynie leki podawane na pęknięcie pęcherzyka (są wypisane na ulotce testu zazwyczaj).
@Czajak, odpoczywaj jak najwięcej, moze dasz radę trochę zwolnic tempo w pracy? To jak 8 dc, to @ przyszla w koncu?
Porzeczko, @Porzeczka1234 , na ulotce encortonu chyba wyczytalam tez, ze po posilku trzeba, bo inaczej ma zly wplyw na uklad pokarmowy i niszczy zolądek. Co do brania go przed testem doradz się jeszcze fondie. Bo jak się szybko uda zajsc, to powiniem wręcz pomoc. Ale jakbys dlugo stosowala, to on mlr obniza. Ale ja się slabo znam.
Madziu @magda1208 , luteina nie wplynie na wynik testu. Wplyw mogą miec jedynie leki podawane na pęknięcie pęcherzyka (są wypisane na ulotce testu zazwyczaj).
@Czajak, odpoczywaj jak najwięcej, moze dasz radę trochę zwolnic tempo w pracy? To jak 8 dc, to @ przyszla w koncu?
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@kas90 tak wiem ze obniza mrl podobno ale w ciąży stosuje encorton a niby mrl ma ochronić zarodek a encorton go obniża trochę się to wyklucza ale pewnie się nie bardzo znamy na tym aby tu się wypowiadać. Mam nadzieję że z pomoca Boga nie będę się musiała dlugo starać i dumać nad tym wszystkim na razie to pierwszy miesiąc Starań takze jest na luzie
@magda1208 @Czajak jesteście kochane jak coś to pytajcie zawsze służę pomocą po to mamy nasze forum
@magda1208 @Czajak jesteście kochane jak coś to pytajcie zawsze służę pomocą po to mamy nasze forum
reklama
Podziel się: