reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej nie było mnie tutaj kilka dni ale jestem świeżo bo wizycie u Jerzak i Maliny. Pani profesor zlecila mi 2 kolejne badania wizytę u dietetyczki kolejna wizyta 28 lutego na której przepisze leki ale powiedziała że szczepienia namieszaly w moim organizmie co prawda ona ich nie toleruje encorton też w ciąży nie zaleca cała wizyta trwała 20 min ale prof bardzo wnikliwie analizowala badania a co do mojej wizyty u maliny ciąża biochemiczna najczęściej wada zarodka mam odczekać 2 cykle szczepienie i później spr mlr jak będzie ok to się starać na moje pytania dotyczące tej ciąży odp że mlr miałam 30 więc to nie za dużo ale przy kolejnej ciąży jeśli będzie taki wynik mam się starać żadnych badań dodatkowo nie zlecił tylko szczepienie i mrl było już późno i czułam się trochę olana myślałam że po tym poronieniu powie mi coś więcej chociaż znowu zapewniał że jak zajde w ciążę to ja donosze nie wiem chyba ma na myśli że jak dotrwam do 12 tyg będzie już z górki :-(

reklama
Mamusie po-szczepionkowe - w poniedziałek mijają dwa tyg od szczepionki nr 1 a moje grudki podskórne są już minimalne.. zaczynam się martwić, że nie działa szczepionka:( :( pamiętacie ile miałyście takie zgrubienia po wkłuciach?

Bertha, szkoda.
Ja sobie tak ostatnio myslę odnosnie ciąż biochem., że to może faktycznie tak jest, że jak owu dobra, to i zarodek silny i progesteron mocno skoczy i wszystko jest ok i się udaje. Czasem leki pomogą, podrasują organizm. Ale glownie to zalezy od jakosci komorki i plemnika. Wiele tu z nas na tych samych lekach ma biochemiczne, a potem ładna ciąża.

P.S. Robię oponki :D

Ostatnia edycja:
Bertha a skad ten lekarz? Bo ja też fajnego Janeczke znam :) dobrze ze jest jakis postęp :* będę bardzo mocno trzymać kciuki :*

Janeczko z Krakowa, klinika Parens. :) tego znasz? Widziałam ze u niego w klinice tez Milewicz przyjmuje.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Janeczko z Krakowa, klinika Parens. :) tego znasz? Widziałam ze u niego w klinice tez Milewicz przyjmuje.

Bertha a imię? Jarosław? Bo mi rąk wujek Google podpowiada :) to chyba inny bo ten "moj" to Wojciech. To on mi szew zakładał. Super facet :)
Szkoda ze nie ma niespodzianki ale nigdy nie może być łatwo ;)

Bertha a imię? Jarosław? Bo mi rąk wujek Google podpowiada :) to chyba inny bo ten "moj" to Wojciech. To on mi szew zakładał. Super facet :)
Szkoda ze nie ma niespodzianki ale nigdy nie może być łatwo ;)

Tak, Jarosław :)

reklama
Do góry