reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@susana a czy Twoja obecna ciąża to ta przy której w 27 dc bhcg wyniosła 176? (Cofnęłam się w wątku, ale nie mogę się wczytywać teraz w pracy).
Moja dzisiejsza beta 279 w 28 dc. Ciąża biochemiczna się zadomowiła. Zaczynam nabierać nadziei. Trochę.
@melania86
Tak ja w 27 dc miałam bete 176
Też na początku myślałam że to kolejna biochemiczna

@bertha wydaje mi się i wiem na pewno że susana nie mierzy temperatury. Jak miałaś płyn wzzatoce to jajko pękło. ;-)

Berta
Tak jak ci napisała moja asystentka:D Becia moja ciąża jest z wczesnej owulacji .Myślałam że jej wogóle nie miałam bo jak w 13 dc zrobiłam test owulacyjny to wyszła dosyć ciemna kreska ale nie bardzo .Myślałam że jestem przed owulacją .
Potem tylko codziennie była jaśniejsza
Więc zgłupiałam .Owulacji nie czułam wcześniej wogóle a zawsze janik bolał na owu .A i jeszcze sie okazało że owulka była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika .
Test ciążowy wyszedł mi pozytywnie już w 21 dc !!!!!
Teraz ciąża ciągle starsza o tydzień .
Ja temperatuty nigdy nie mierze bo i z zajściem nigdy problemu nie miałam .
Dzieki Sus i asystentko Becia :D
Ale ja jakiś płyn mialam juz na monitoringu w piątek, wiec w sumie nie wiadomo teraz kiedy ten pecherzyk pekl. Mialam dzien przed @ duzo śluzu rozciagliwego, juz zabarwionego, bo sie powoli @ rozkrecala, ale wtedy pomyslalam, ze moze jakas owu, wiec moze wtedy juz peklo?...
no nie zbadane są zamierzenia naszej natury ;) zobaczymy... temp natomiast w dole, wiec msyle, ze to nawet jesli peklo, to jakies stare i niedzialajace jajco.

@Porzeczka Masz rację co do wyniku MRL wiem ile czasu cię to kosztowało. Wiesz, że cieszyłam się z tych 42,8 %. Piszę w odniesieniu do strachu jaki mi towarzyszy i obaw czy samo 42,8 % wystarczy by się udało . Patrząc na wyniki to nie które tylko drgnęły stąd moje obawy. Wiem że nie tylko ja się martwię i że jest nas więcej . Tak samo jak to , że powinnam zaufać Malinowskiemu bo w przeciwnym razie to wszytko co do tej pory zrobiłam nie miało by sensu. Jednocześnie boję się kolejnej straty tak jak wy wszystkie nie mam już 20 ani 30 lat czas mnie goni.
@Dżoł Pewnie mogłabym rozważyć takie rozwiązanie tylko jak by to się miało do całego leczenia Maliny. Dał nam zielone światło zaczęliśmy pomalutku starania, a tu taki wynik NK.
@Gabiś Być może masz rację lecz skąd mogłam wiedzieć pierwsze wyniki Nk 36,6% z września drugie dostałam dzisiaj 35,5 po szczepieniach. Malina rozpisał encorton 8-12dc 1 tabl. Po dzisiejszych wynikach dorzucił 0,5 od pozytywnego testu.

Swoją drogą na razie z tych wyników, co mam to widzę, że mam podwyższone, to co na zdjęciu:

Zobacz załącznik 795315

Reszta wynika, że w normie:

Zobacz załącznik 795316

Coś mi na tej podstawie możecie podpowiedzieć? :*

Genesis się tak samo opierdziela :( końca wyników nie widać...
@Marthi
Toczeń masz dodatni
Nie wszystkie wskażniki ale coś jest na rzeczy
O, w 21dc juz pozytywny test, a w 27dc dopiero 176? wczesniej bety nie robilas? ile bylo np w 21dc?
Bertha
W 21 dc ten dodatni test to był cień cienia oczywiście .
Pierwszą bete robiłam w :
24. dc. i była. 43
27 dc - 176
30 dc - 943
34 dc - 5259
36 dc - 9531

reklama
@susana wlasnie dziwi mnie to ze tylko czesc i tylko troche ponad normę... badanie robiłam tydzien po łyżeczkowanie.

---
27 lat, 2x poronienie w 12tc. Dwa aniołki (*)(*) [emoji22] w trakcie diagnozowania przyczyn...
Choruje na: autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, niedoczynność.

Do góry