@magda1208 może powinnaś jak Dżoł brać steryd szybciej przed zajściem żeby zbić NK A nie dopiero od pozytywnego testu...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@melania86@susana a czy Twoja obecna ciąża to ta przy której w 27 dc bhcg wyniosła 176? (Cofnęłam się w wątku, ale nie mogę się wczytywać teraz w pracy).
Moja dzisiejsza beta 279 w 28 dc. Ciąża biochemiczna się zadomowiła. Zaczynam nabierać nadziei. Trochę.
@bertha wydaje mi się i wiem na pewno że susana nie mierzy temperatury. Jak miałaś płyn wzzatoce to jajko pękło. ;-)
Dzieki Sus i asystentko BeciaBerta
Tak jak ci napisała moja asystentka Becia moja ciąża jest z wczesnej owulacji .Myślałam że jej wogóle nie miałam bo jak w 13 dc zrobiłam test owulacyjny to wyszła dosyć ciemna kreska ale nie bardzo .Myślałam że jestem przed owulacją .
Potem tylko codziennie była jaśniejsza
Więc zgłupiałam .Owulacji nie czułam wcześniej wogóle a zawsze janik bolał na owu .A i jeszcze sie okazało że owulka była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika .
Test ciążowy wyszedł mi pozytywnie już w 21 dc !!!!!
Teraz ciąża ciągle starsza o tydzień .
Ja temperatuty nigdy nie mierze bo i z zajściem nigdy problemu nie miałam .
O, w 21dc juz pozytywny test, a w 27dc dopiero 176? wczesniej bety nie robilas? ile bylo np w 21dc?
@MarthiSwoją drogą na razie z tych wyników, co mam to widzę, że mam podwyższone, to co na zdjęciu:
Zobacz załącznik 795315
Reszta wynika, że w normie:
Zobacz załącznik 795316
Coś mi na tej podstawie możecie podpowiedzieć? :*
Genesis się tak samo opierdziela końca wyników nie widać...
BerthaO, w 21dc juz pozytywny test, a w 27dc dopiero 176? wczesniej bety nie robilas? ile bylo np w 21dc?