reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@asia669 Asia Nasza No śliczny brzusio mała piłka. Widać że urodzisz będziesz płaska. Poglaszcz niunka odemnie.

@Liuli. Dziękuję. Ciocia widzi wszystko co trzeba główka ,wypięty tyłek i kręgosłup.
P.S MÓJ synunio do tej pory śpi z tak wypietym pupkiem.

Gdzieś mi te pary szybko znikają i są na finiszu a ja może przy kolejnych je doginie? Maluchy w brzuchach śpiewają nas nie dogoniet :-)

@Motylek co u Ciebie??

@Czarna tak sedza ręce. Pamiętasz nie drapbi niczym nie smaruj. Wiem że niektóre nie mogły nawet auta prowadzić bo rąk nie dlay rafy podnieść. Dziś cię to draznisz a wkrótce będziesz się zastanawiać czemu nie swedza czy to działa ;-P

reklama
@Liluli, @Porzeczka1234 i @bea25ta
Dzięki za odpowiedź. Obudziłam się i nadal swędzi jak jasna cholera. Prowadzić auta też nie dałabym rady, rąk pod prysznicem nie mogłam podnieść tak mnie bolało. Dziś raczej swedzi jakby pogryzły mnie tam meszki albo komary
Mam nadzieję, że to dobry znak.
I wiecie co? Stwierdzam że mój mąż ma krew z jadem żmiji po swojej mamusi [emoji12]

Miłego dnia, owocnych Walentynek [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@porzeczka juz od 3 dni się we wrzątku biorę kąpiel i nic. Mam już teraz takie nerwym . I jeszcze ta homocysteina taka wysoka nie rozumiem dlaczego malina mi zlecił badanie dopiero w ciąży jak on to chciał zbić. Zamawiam z tego linka co podaly dziewczyny? A ty jaka masz homocysteine?

No właśnie odnośnie wysokiej homocysteiny - jak dziewczyny zbijałyście jej poziom?
W ciąży optymalny poziom to do 5 tak? Ja też mam 10, tak jak @Czajak. :/

@porzeczka juz od 3 dni się we wrzątku biorę kąpiel i nic. Mam już teraz takie nerwym . I jeszcze ta homocysteina taka wysoka nie rozumiem dlaczego malina mi zlecił badanie dopiero w ciąży jak on to chciał zbić. Zamawiam z tego linka co podaly dziewczyny? A ty jaka masz homocysteine?
Kochana ja kontroluje to homocysteinę co 6 miesięcy ostatnio w grudniu czy listopadzie bylo 6,1 badałas hormony?
@Marthi większość dziewczyn zbija homocysteine właśnie witaminami metylowymi b6,b,12 i kwasem foliowym nie bierze się tego standardowego kwasu my go nie przetwarzamy i krąży sobie we krwi i zaśmieca nam organizm

@porzeczka jakie hormony? Jestem zła bo dlaczego to malina olał. Znowu się porycze łam ucieszyłam się dwa dni i znów nerwy. Wątpię żebym teraz szybko to zbila

@asia669 piękny brzuś [emoji7] jak tam chłopaki? Cieszą się, że na młodsze rodzeństwo? Jeden z nich nadal ma kłopoty z nauką? Jak tam Twój cukier?

@Liluli [emoji8] zielone światło po 27.03. najwcześniej :) piękny Synio :*

Dziewczyny szczepionkowe, czy Was też w dniu po pierwszym szczepieniu tak cholernie swędziały i bolały ręce? No nie do wytrzymania dla mnie :( a pod skórą mam takie "górki" w miejscu podania :( ja to chyba gorączkę mam od tego :(

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Hej, dziękuję, że pytasz.
Chłopcy raczej się cieszą, że nie siostra [emoji12] i przyzwyczają się do myśli, że będą mieli brata. Starszy cały czas uwzględnienia go w planach. Młodszy wydaje mi się, że bez zazdrości się nie obejdzie. Młodszy zakończył semestr ze średnią 5.09. Starszy...hmm zdolny leń.
Obiecałam mu nowy telefon na koniec roku szkolnego jak będzie miał średnią 3,5 i posypały się piątki i to z przedmiotów, których był zagrożony. Ale oczywiście i jedynki za brak prac domowych, bo nic nigdy nie ma zadane. Przykro mi, bo marnuje swój potencjał.
Z zachowaniem jest różnie. Jeździmy na terapię.

Z cukrami różnie, ale raczej trzymam je w ryzach [emoji12] Póki co bez insuliny.

Cały czas mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki i wierzę, że każda w końcu spełni swoje marzenie o maluszku!!!

@Porzeczka1234 dziękuję za pomoc. Tak mi się wydawało, że coś u mnie z tym kwasem foliowym jest nie tak, i na początku drugiej ciąży go zbadałam i miałam chyba 24 ponad norme, przy normie do 18 czy jakoś tak... a wtedy gin mi powiedział, że to dobra oznaka :| ehh, a mi coś od razu się to dziwne wydawało...

pytanko poza tematem - czy wiecie co zrobiłam nie tak, że odkąd zaczęłam logować się przez komputer nie mogę dodawać odpowiedzi przez aplikację? pokazuje mi, że nie mam uprawnień, aby dodawać odpowiedź na telefonie :(

reklama
Witam was kochane dużo rozmyślałam nad tymi moimi NK procentowo jest ich dużo chyba żadna z dziewczyn nie ma takiej ilości . Cofnęłam się do początku forum poczytałam trochę Enya pisze , że na obniżenie komórek zalecają wlewy wspomina też o colostrum. Jestem już po szczepieniach więc już za późno na kolejne eksperymenty . Pozostaje mi tylko wierzyć , że będzie dobrze . Starania stanęły w miejscu muszę to wszystko przetrawić .

Do góry