reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 ja Cię kochana doskonale rozumiem twój strach mam to samo ale staram się bardzo luzowac na ile to możliwe i staram się Ciebie jakoś podtrzymać na duchu ja mam 31 lat ale uwierz ze czuję tez czas za plecami juz tyle lat walczymy. Nie wiem co ci doradzić aby nie zaszkodzić wiesz jak to jest. Wiem że @dżoł zbija nk ale nie miała szczepień moze ten mrl ma wieksze znaczenie niz nam się wydaje tak sobie to tłumaczę a jeszcze jedno mówią ze encorton zbija nk i mrl moze dlatego taka dawka w owulacje i po teście. Ale zaznaczam ze ja się na nk nie znam mam chyba wynik 11 a wcześniej tez kolo 10

reklama
Dziewczynki ja po wizycie. Nadal jest synus i mam nadzieje,ze juz tak zostanie. Wyniki wszystkie w porzadku,poza tym ze mam lozysko przodujace. Ale gin mowil ze powinno sie podniessc jeszcze.

Malo widoczne zdjecie ale "ciocia" Beatka ( @bea25ta ) bedzie zadowolona [emoji8]
1487009656-aaaaaa.jpeg

Czarna kciuki [emoji110][emoji110] za zielone swiatelko [emoji8]
xnw43e3k256g9p2p.png

@Porzeczka Dziękuję tobie kochana za te słowa otuchy i wsparcia jak zawsze mogę liczyć na odpowiedź z twojej strony przepłakałam całe popołudnie . Tyle mi tego wyszło podczas badań . Miałam nadzieję że wszystkie wyniki będą w normie a tu taki pech z tym NK. Bardzo się martwię tym poziomem boję się kolejnego poronienia. Tak wiem , że być może szczepienia mają zbawienny wpływ. Czasami jednak brak mi wiary. Mam kochanego męża wciąż podnosi mnie na duchu tłumaczy.
Lilulli Super

@Porzeczka Dziękuję tobie kochana za te słowa otuchy i wsparcia jak zawsze mogę liczyć na odpowiedź z twojej strony przepłakałam całe popołudnie . Tyle mi tego wyszło podczas badań . Miałam nadzieję że wszystkie wyniki będą w normie a tu taki pech z tym NK. Bardzo się martwię tym poziomem boję się kolejnego poronienia. Tak wiem , że być może szczepienia mają zbawienny wpływ. Czasami jednak brak mi wiary. Mam kochanego męża wciąż podnosi mnie na duchu tłumaczy.
Lilulli Super
@Liluli super chłopczyk zazdroszczę tak pozytywnie

@magda1208 kochana jestem tutaj pisz jak tylko tego potrzebujesz nie płacz nasi mężowi jednak sa dla nas dużym wsparciem dobrze że ich mamy :).Musisz wierzyć ze będzie dobrze nadzieja ona się tli w każdej z nas

Dziewczynki ja po wizycie. Nadal jest synus i mam nadzieje,ze juz tak zostanie. Wyniki wszystkie w porzadku,poza tym ze mam lozysko przodujace. Ale gin mowil ze powinno sie podniessc jeszcze.

Malo widoczne zdjecie ale "ciocia" Beatka ( @bea25ta ) bedzie zadowolona [emoji8]
1487009656-aaaaaa.jpeg

Czarna kciuki [emoji110][emoji110] za zielone swiatelko [emoji8]
xnw43e3k256g9p2p.png
Ja na zdjęciu widzę wszystko dokładnie. Też na początku miałam łożysko przodujące. Potem się podniosło.
@bea25ta mój maluszek ważył tydzień temu ok. 1200 g. W środę zaczynamy 30 tydzień. Zmagam się z cukrzycą i mierzeniem cukrów 4 razy dziennie. Narazie nie wymaga insuliny, ale czasem cukry wymykają mi się spod kontroli. Jeszcze biorę Acard i Clexane. Niestety nie mam żadnego foto na którym widać co jest co, ewentualnie kość udowa :p
A to my:

IMG_20170213_142229.jpg

Załączniki

• IMG_20170213_142229.jpg
    IMG_20170213_142229.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 462
@asia669 piękny brzuś [emoji7] jak tam chłopaki? Cieszą się, że na młodsze rodzeństwo? Jeden z nich nadal ma kłopoty z nauką? Jak tam Twój cukier?

@Liluli [emoji8] zielone światło po 27.03. najwcześniej :) piękny Synio :*

Dziewczyny szczepionkowe, czy Was też w dniu po pierwszym szczepieniu tak cholernie swędziały i bolały ręce? No nie do wytrzymania dla mnie :( a pod skórą mam takie "górki" w miejscu podania :( ja to chyba gorączkę mam od tego :(

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@magda1208 oj ja też mam kochana stresy Malina mi nie zlecił poziomu homocysteiny i dzisiaj zrobiłam i ma 10 wiec z tego co czytałam to dużo ale jestem zła. Nie znam się na tym Nk ale rozumiem ze się denerwujesz.
@porzeczka ja mam fraxiparina 0,6 . Wogole się w tych lekach I badaniach nie orientuje i mnie to wszystko przeraza. I homocysteina 10 masakra. I na to wszystko 4 dzień mi się okres spuźnia zwarjuje zaraz. Gdzie wkoncu zamówiłam te witaminy bi juz nie wiem co robic:(((

Czarna_mala niby 2 miesiace ale juz wiesz co jest nie tak i mozesz dzialac.
Jesli dobrze pamietam to @fondie swedzialy rece po szczepieniach.

Asia piekny brzusio [emoji18]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
@Czajak ja zamówiłam na allegro czekam ale już mi przesłali smsa ze idą dziś powinnam dostac. Jeśli chodzi o miesiaczke nalej wanne ciepłem wody i polez powinnas dostać po 2 dniach

@asia669 pieknie wyglądasz

@czarna_mala no niestety tak bolą i swedzą ręce to normalne goraczke tez zawsze miałam w dniu szczepienia dopiero dzień po bylo lepiej musisz wytrzymać

Witaj @motylku co u Ciebie ?

Do góry