susana
Fanka BB :)
Ma sie rozumiećSusana liczę na premię ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma sie rozumiećSusana liczę na premię ;-)
@magda1208 kochana nie martw sie pamiętaj ze masz też przeciwciała blokujące które mają za zadanie chronić zarodek. Mnie tez te wyniki się jakoś bardzo nie poprawiły dgrneły tak jak Tobie rozumiem Cię ze sie martwisz i boisz ale nie ma innej metody zeby sie przekonać jak ciąża@Porzeczka Jestem załamana dzwonili do mnie z Gynymedu z wynikami NK z 36, 6% spadło mi tylko na 35,7 doktor zwiększył dawkę encortonu od pozytywnego testu z 1 na 1,5 tabletki .
IgG z 4,6 na 3,8,
IgM z 24,2 na 23,8.
Nie wiem co robić . Doktor daje mi zielone światło a tu takie wyniki . Nie chcę usłyszeć że znalazłam się w tych 15 %.
@magda1208 ja na ten mrl 42,5 a w zasadzie 46 czekałam 7 miesięcy więc nie doceniasz swojego wyniku a czy ja mam pewność ze moje 46 wystarczy nikt nie wie jak będzie trzeba próbować skoro masz zielone swiatło to malina wie co robi sama nie wiem@Porzeczka Tak wiem ,ale przeraża mnie to wysokie NK ,które spadło tylko o 1% . Dziewczyny panikują przy wartościach 19 a ja mam aż 35,7. Jestem zła na siebie , że na wizycie nie dopytałam szczegółowo .Gdy się stresuję zapominam zapytać o te najistotniejsze kwestie. Później zastanawiam się jaki wpływ mają te poszczególne wartości w dalszych etapach. Przeciwciała mam ale tylko 42,8 % skąd pewność że to wystarczy.
Nie pewność bierze górę nad rozsądkiem.
Fraxiparynę mam 0,6.