reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha wiem że ciąża susany też jest z takiego dziwnego cyklu że mówiła że owu miała chyba w 7dc więc może takie pokrecenie owu dobrze ci zrobi;-) pisałam rano ale coś forum mnie nie lubi.

Hehe, miło by było, ale byłam dzisiaj na monitoringu u gina i pęcherzyka nie ma.. nie wiadomo teraz czy juz w piątek był pęknięty i sie kurczył, czy to jakis stary i sie ulotnił. w każdym bądź razie pregnylu nie dostałam oczywiście. Płyn w zatoce douglasa jest. Bobosexy były tylko we wtorek i wczoraj wiec jesli to była owulka, z wartościowym jajeczkiem, to jakies tam szanse sa, ale malutkie.
Mysle ze normalna owu jeszcze do mnie przyjdzie.
@susana, a ty mierzysz temp? Wzrosła ci po tej wczesnej owu? Bo mi w sobotę troszkę wzrosła o 0.1 a w niedziele spadła z powrotem, wiec nie wyglada to u mnie jak typowa owu. Zobaczę jutro temp. Ale chyba trzeba czekać. Następna wizyta w klinice kwalifikująca do ivf w sobotę 11dc. A potem u mojego gina w 14dc.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Dzięki sprawdze:))

@kas90 pewnie macie racje z tym stresem. A z ta nadopiekunczoscia to tez tak mam jak wróciliśmy od maliny z super ml-erem to teściowa o jej a my mamy tyle schodów.... a ja to mnie będziecie nosic:)) tak zazartowalam bo ona taka przejeta ale jest kochana. A moja mama to cały czas ty napewno nic nie jesz cały dzień i to od tego takie problemy bo pewnie anemia:) której nigdy nie miałam i całe życie o to jedzenie jakby mogła to by mnie karmila jak za dziecka:) tez kochana.

Orientuje cie się może czy w Anglii można kupić te witaminy czy tylko ze stanów sprowadzają? ??

@Czajak jakis czas temu brat mi chcial kupic w Anglii te wit.i ich nie bylo.

xnw43e3k256g9p2p.png

@kas mi szły też tydzień a wzięłam najtańsza przesyłkę. Popieram zamawianie z i herb są leki w większej dawce i tańsze .

@bertha wydaje mi się i wiem na pewno że susana nie mierzy temperatury. Jak miałaś płyn wzzatoce to jajko pękło. ;-)

Mimo to zamawiam na iherb, tylko wczesniej na zapas :)

@bertha, z tą temperaturą to różnie jest, ja mam podwyzszoną (jak w 2 fazie), a owu nie bylo, nawet pęcherzyka dominującego... nie wiem w jaki sposob to dziala... i co u mnie teraz produkuje progesteron...?? Bo po objawach cykl wygląda książkowo.
Więc jak byl plyn, to najlepszy dowód.

Berta
Tak jak ci napisała moja asystentka:D Becia moja ciąża jest z wczesnej owulacji .Myślałam że jej wogóle nie miałam bo jak w 13 dc zrobiłam test owulacyjny to wyszła dosyć ciemna kreska ale nie bardzo .Myślałam że jestem przed owulacją .
Potem tylko codziennie była jaśniejsza
Więc zgłupiałam .Owulacji nie czułam wcześniej wogóle a zawsze janik bolał na owu .A i jeszcze sie okazało że owulka była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika .
Test ciążowy wyszedł mi pozytywnie już w 21 dc !!!!!
Teraz ciąża ciągle starsza o tydzień .
Ja temperatuty nigdy nie mierze bo i z zajściem nigdy problemu nie miałam .

reklama
Do góry