reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha wiem że ciąża susany też jest z takiego dziwnego cyklu że mówiła że owu miała chyba w 7dc więc może takie pokrecenie owu dobrze ci zrobi;-) pisałam rano ale coś forum mnie nie lubi.

Hehe, miło by było, ale byłam dzisiaj na monitoringu u gina i pęcherzyka nie ma.. nie wiadomo teraz czy juz w piątek był pęknięty i sie kurczył, czy to jakis stary i sie ulotnił. w każdym bądź razie pregnylu nie dostałam oczywiście. Płyn w zatoce douglasa jest. Bobosexy były tylko we wtorek i wczoraj wiec jesli to była owulka, z wartościowym jajeczkiem, to jakies tam szanse sa, ale malutkie.
Mysle ze normalna owu jeszcze do mnie przyjdzie.
@susana, a ty mierzysz temp? Wzrosła ci po tej wczesnej owu? Bo mi w sobotę troszkę wzrosła o 0.1 a w niedziele spadła z powrotem, wiec nie wyglada to u mnie jak typowa owu. Zobaczę jutro temp. Ale chyba trzeba czekać. Następna wizyta w klinice kwalifikująca do ivf w sobotę 11dc. A potem u mojego gina w 14dc.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Dzięki sprawdze:))

@kas90 pewnie macie racje z tym stresem. A z ta nadopiekunczoscia to tez tak mam jak wróciliśmy od maliny z super ml-erem to teściowa o jej a my mamy tyle schodów.... a ja to mnie będziecie nosic:)) tak zazartowalam bo ona taka przejeta ale jest kochana. A moja mama to cały czas ty napewno nic nie jesz cały dzień i to od tego takie problemy bo pewnie anemia:) której nigdy nie miałam i całe życie o to jedzenie jakby mogła to by mnie karmila jak za dziecka:) tez kochana.

Orientuje cie się może czy w Anglii można kupić te witaminy czy tylko ze stanów sprowadzają? ??

@Czajak jakis czas temu brat mi chcial kupic w Anglii te wit.i ich nie bylo.

xnw43e3k256g9p2p.png

@kas mi szły też tydzień a wzięłam najtańsza przesyłkę. Popieram zamawianie z i herb są leki w większej dawce i tańsze .

@bertha wydaje mi się i wiem na pewno że susana nie mierzy temperatury. Jak miałaś płyn wzzatoce to jajko pękło. ;-)

Mimo to zamawiam na iherb, tylko wczesniej na zapas :)

@bertha, z tą temperaturą to różnie jest, ja mam podwyzszoną (jak w 2 fazie), a owu nie bylo, nawet pęcherzyka dominującego... nie wiem w jaki sposob to dziala... i co u mnie teraz produkuje progesteron...?? Bo po objawach cykl wygląda książkowo.
Więc jak byl plyn, to najlepszy dowód.

Berta
Tak jak ci napisała moja asystentka:D Becia moja ciąża jest z wczesnej owulacji .Myślałam że jej wogóle nie miałam bo jak w 13 dc zrobiłam test owulacyjny to wyszła dosyć ciemna kreska ale nie bardzo .Myślałam że jestem przed owulacją .
Potem tylko codziennie była jaśniejsza
Więc zgłupiałam .Owulacji nie czułam wcześniej wogóle a zawsze janik bolał na owu .A i jeszcze sie okazało że owulka była dwa razy pod rząd z tego samego jajnika .
Test ciążowy wyszedł mi pozytywnie już w 21 dc !!!!!
Teraz ciąża ciągle starsza o tydzień .
Ja temperatuty nigdy nie mierze bo i z zajściem nigdy problemu nie miałam .

reklama
Do góry