reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 ja nie miałam robione widziałam ze dopiero rozpisał mi jak będę w ciąży. Cóż pójdę jutro zrobić i najwyżej zamówię.
Dziewczyny co może być powodem rozregulowania cyklu? Zawsze miałam co do dnia a teraz coś mi się pozmieniało juz dwa miesiące temu spóźnił mi sid 12 dni. A teraz już 3 a to u mnie dziwne. Ucieszyłam się tym mlr a tu już po paru dniach zaczynają się schody:(

reklama
@magda1208 ja też poproszę

@Porzeczka1234 wiem ze tak może być ale ja się stresuje od ponad roku a od sierpnia to tak jak by co któryś cykl jest spuźniony. Musze się jutro umówić na wizyte bo wsumie od histeroskopi się nie badałam.

Nafoczka!Marzycielka!i inym dziękuję za info,jestem wlasnie w szpitalu,lekarz stwierdził po badaniu ze wszystko jest dobrze,mówił tylko ze po tylu rozkurczowych lekach nie powinnam miec skurczy takze w stanie spoczynku,zrobia mi crp,morfologie,mocz i cukier,zostawili mnie na obserwacji,Nafoczko termin mam na 08-07-2017 :-) pozdrawiam wszystkie dziewczyny!

@bertha wiem że ciąża susany też jest z takiego dziwnego cyklu że mówiła że owu miała chyba w 7dc więc może takie pokrecenie owu dobrze ci zrobi;-) pisałam rano ale coś forum mnie nie lubi.

Czajak, to faktycznie moze byc stres, idz na usg. Mam nadzieję, ze mnie lekarka nie przepisze leku pt "nie stresowac sie":p
Jak ktos zna podstawy psychologii, to wie ze taka rada przynosi odwrotny efekt, jak u dzieci slowa "tylko nie placz" :D
A ja od rodziny od 3 miesięcy tylko slyszę zlote rady "tylko nie wolno ci się stresowac, bo się zablokujesz" (a ja przez to tylko mysle czy sie nie stresuje) i obchodzą się ze mną jak ze swiętą krową. Jak tylko zobaczy ktos, ze niosę cos cięzszego, to z rąk mi wyrywają. Mam tego dosc, ale przeciez chcą dobrze...

@kas nie dziw się rodzinie ja też tak mam jak mama widzi ze coś niose ciezkiego to się rzuca dziecku na ratunek śmieję sie wtedy i mówię ze dam radę to ona a to ci pomogę no cóż ... pomaga jest kochana i co mam zrobić pozwalam jej na to bo wiem ze chce dobrze

@bentula dobrze zrobiłaś ze pojechałaś na ip lepiej raz więcej spokój twój bezcenny

Ja jestem najmniejszą córeczką i najmlodszą siostrzyczką, do tego wyglądam jakbym miala 18 lat i każdy się nade mną lituje :D
My juz wracamy z gór niestety.

reklama
Do góry