Cześć Kochane, jestem i ja na chwilę pod czujnym okiem kata-męża;-) heh , wiem jak to brzmi , ale jakbyście wiedziały jakie ja tu w domu szopki odstawiam jak sie w necie głupot w necie naczytam, to wcale mu sie nie dziwie..
po prostu boi sie o nas..
Zula Słonko , nic sie nie martw, ja konsultowałam u trzech bardzo dobrych lekarzy, i to 2mm, jest jak najbardziej ok, ważne tez jest jaka jest wielkość dzidka. Ja miałam 2mm przy 61 cm.
Dzisiaj odebrałam test pappa i tez jest ok;-);-)
trisomia 21 ryzyko 1:6686
trisomia 18 1:867
trisomia 13 1: 3834, wiec wynika chyba nie takie złe, ta 18 mogłaby być lepsza, ale juz nie bede na tym główkować.
także Meliska jak widzisz nie wszystkie prognozy jerzak sie sprawdzaja, masakra jak ona może az tak nas straszyc, to chyba taki jej
sposób żebyśmy jej słuchały..
Jak widac w moim przypadku, na razie na encortonie i glucophage jest wszystko ok.
u Ciebie tez bedzie, mocna trzymam kciuki.
Alokin ja mysle ze serduszkiem jak najbardziej ok, inaczej przecież lekarz coś by Ci powiedział.
U mnie było 165.
Aditko już lada chwila Piotrus bedzie na świecie , powodzenia :-)
Felicia a Ty ta metrforminę brałas przez cała ciąże ??
no właśnie tak jak piszesz, strasznie mnie zdziwiło że jerzak tak drastycznie zakazuje łaczenia glucko z encertonem, chociaz kilka lat temu sama przepisywała...
po prostu boi sie o nas..
Zula Słonko , nic sie nie martw, ja konsultowałam u trzech bardzo dobrych lekarzy, i to 2mm, jest jak najbardziej ok, ważne tez jest jaka jest wielkość dzidka. Ja miałam 2mm przy 61 cm.
Dzisiaj odebrałam test pappa i tez jest ok;-);-)
trisomia 21 ryzyko 1:6686
trisomia 18 1:867
trisomia 13 1: 3834, wiec wynika chyba nie takie złe, ta 18 mogłaby być lepsza, ale juz nie bede na tym główkować.
także Meliska jak widzisz nie wszystkie prognozy jerzak sie sprawdzaja, masakra jak ona może az tak nas straszyc, to chyba taki jej
sposób żebyśmy jej słuchały..
Jak widac w moim przypadku, na razie na encortonie i glucophage jest wszystko ok.
u Ciebie tez bedzie, mocna trzymam kciuki.
Alokin ja mysle ze serduszkiem jak najbardziej ok, inaczej przecież lekarz coś by Ci powiedział.
U mnie było 165.
Aditko już lada chwila Piotrus bedzie na świecie , powodzenia :-)
Felicia a Ty ta metrforminę brałas przez cała ciąże ??
no właśnie tak jak piszesz, strasznie mnie zdziwiło że jerzak tak drastycznie zakazuje łaczenia glucko z encertonem, chociaz kilka lat temu sama przepisywała...