reklama
K
kaira24
Gość
Adidko kochana życzę bezbolesnego szybkiego porodu o zdrowia dla was. DAWAJ nam znać skarbie
Monitor mam ale ja nie ufam zadnej maszynie może pomoc jakby co
Monitor mam ale ja nie ufam zadnej maszynie może pomoc jakby co
Oleńka1984
Zaciekawiona BB
Melisko jakie to są za duże dawki kwasu foliowego? Mi J przepisała 12 mg i nie kazała odstawiac po zajściu w ciążę. Kochana mi też naopowiadała ona różnych rzeczy :-(.Może jednak bie warto wszystkiego słuchać.
JOASIU mi kazała brać gluckophage pow zajściu w ciążę :-( więc już nie nadążam za tym wszystkim.
JOASIU mi kazała brać gluckophage pow zajściu w ciążę :-( więc już nie nadążam za tym wszystkim.
P
_pietrucha_
Gość
aditko - mocno mocno zaciskamy kciuki!!! ) Jejuuu, jak wspaniale! Już niebawem będziesz tulić swój cud!
Kaira - buziaczki dla Liwki i dla Ciebie, dzielna mamo!
Pozdrawiam Was ciepło dziewczynki!
Samych takich dobrych wiadomości nam życzę na tym forum!
Kaira - buziaczki dla Liwki i dla Ciebie, dzielna mamo!
Pozdrawiam Was ciepło dziewczynki!
Samych takich dobrych wiadomości nam życzę na tym forum!
Dzięki dziewczyny za te słowa wsparcia :*
Pojechaliśmy na IP jest pecherzyk w macicy 11,4 mm oraz zoltkowy 4,2 mm. Według usg 5t2d według mojej miesiączki powinien być 6t2d ale owulacje miałam 20,21 dc wiec idealnie zarodka chyba nie widać ... Na pewno nie ma jeszcze akcji serca.
Ulżyło mi niesamowicie ...
Ja mam heterozygote C667t
I według niej 15mg to za dużo (biorę rownież femibion natal,b6 i b12 metylowana).
Myślicie dziewczyny, ze to usg prawidłowe ? Tak sie zestresowalam ..... Ze aż sie boje ze malenstwu zaszkodziłam ...
Pojechaliśmy na IP jest pecherzyk w macicy 11,4 mm oraz zoltkowy 4,2 mm. Według usg 5t2d według mojej miesiączki powinien być 6t2d ale owulacje miałam 20,21 dc wiec idealnie zarodka chyba nie widać ... Na pewno nie ma jeszcze akcji serca.
Ulżyło mi niesamowicie ...
Ja mam heterozygote C667t
I według niej 15mg to za dużo (biorę rownież femibion natal,b6 i b12 metylowana).
Myślicie dziewczyny, ze to usg prawidłowe ? Tak sie zestresowalam ..... Ze aż sie boje ze malenstwu zaszkodziłam ...
B
BalbinaMalina
Gość
Meliskaa skoro miałaś przesuniętą owulację, to usg jak najbardziej prawidłowe. Ja miałam równo w połowie cyklu a serduszko widziałam dokładnie w 6 tygodniu.
reklama
Meliska ja tez mam taka sama heterozygote i mnie kazala brac foliowy 5 mg tak samo jak w poradni genetycznej i jak moj lekarz. Dziwne
Olenka dla wyjasnienia mnie Jerzak kazala brac gluko i przed i po a wszyscy inni lekarze twierdza ze tylko przed o to mi chodzilo.
Reszta dziewczynek hej hej odezwijcie sie co u was
Olenka dla wyjasnienia mnie Jerzak kazala brac gluko i przed i po a wszyscy inni lekarze twierdza ze tylko przed o to mi chodzilo.
Reszta dziewczynek hej hej odezwijcie sie co u was
Podziel się: