Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dżoł moze powinnaś się zdiagnozować na ana jest encorton badanie nasienia to nie to samo co badanie przeciwciał w spermie. To badanie które pisałaś to nie allo mrl to badanie nazywa sie przeciwciała blokujące(mrl)
Sus beta piekna niech szybuje trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki
Madziu super trzymam kciuki za wizytę na pewno będą staranka
Dżoł poszperałam troszkę w necie wygląda na to ze mrl robią w diagnostyce macice tam jeszcze klinikę leczenia niepłodności invicta chyba i tam też zadzwoń może tam robią bo piszą ze współpracują z taka firma dna ktora robi badanie po poronieniu na trombofile wrodzoną miałaś robione te badanie? Poszukaj klinik leczenia niepłodności i jesli robią mrl to myślę ze tylko tam przynajmniej na Śląsku tak jest i tylkovtam znalazłam
Sus beta piekna niech szybuje trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki
Madziu super trzymam kciuki za wizytę na pewno będą staranka
Dżoł poszperałam troszkę w necie wygląda na to ze mrl robią w diagnostyce macice tam jeszcze klinikę leczenia niepłodności invicta chyba i tam też zadzwoń może tam robią bo piszą ze współpracują z taka firma dna ktora robi badanie po poronieniu na trombofile wrodzoną miałaś robione te badanie? Poszukaj klinik leczenia niepłodności i jesli robią mrl to myślę ze tylko tam przynajmniej na Śląsku tak jest i tylkovtam znalazłam
Ostatnia edycja: