xssenia
Fanka BB :)
Dzięki susana za odpowiedz jesli chodzi o badania to posilkowalam sie głównie tym tematem na forum i waszymi problemami, i zmaganiami. Jesli chodzi o badania to zrobilam kilka w kierunku zespolu antyfosfolipidowego, bialko s i ana, bo niestety są to dość kosztowne rzeczy i nie mialam możliwości zrobic wszystkiego na raz. Jednak od kad wyszly mi dodatnie ana3 zaprzestalam bo wyczytalam tu ze one sa wskazaniem do żelaznego zestawu. Mam niedoczynnosc hassi, mikrogruczolaka na przysadce i miesniaki macicy wiec jest wiecej przeszkód na mojej drodze. Jednak w ciazy moje przypadlosci trzymane byly w ryzach a poronienie ewidentnie wskazywalo na odrzucenie zarodka przez moj organizm.Xssenia
Witaj i pytaj .
Postaramy się pomóc
Jeżeli chcesz próbować kolejny raz bez dodatkowych badań to proponuję na pełnym zestawie
Encorton clexan acard
Od jednego gina weż clexan od drugiego encorton .Masz całość .Dużo informacji o badaniach i lekach jest na dodatkowym wątku który stworzyła Nafoczka
Czytałaś????
W sumie racja z tymi lekami tylko pytanie czy byc szczera z lekarzem prowadzacym i powiedzieć ze jezeli bedziesz ie wypisze reszty to wezme na wlasna reke?
Moze po jedym poronieniu ktos moze nazwac mnie nadgorliwa ale jak w mojej najblizszej rodzinie nie bylo takich przypadków wiele, wlasciwie tylko 1 poronienie... Wiec wole dmuchac na zimne, kolejnej straty bym nie zniosla.
Byl czas ze lekarz kierowal mnie do psychologa, ale wtedy podczytywalam was - to sila i determinacja kobiet z tego forum pomogla mi sie pozbierac, bo mimo wielu niepowodzen kazda tutaj walczy o swoje szczescie
Musze zerknąć na ten wątek o lekach jak tylko przebrne przez ten zeby byc na biezaco