reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Porzeczka jestem z Gdanska. O mlr pytalam w akademii medycznej i babka patrzyla na mnie jak na kosmitke. Ana nie robilam. Maz badal tylko nasienie. W lutym mam wizyte u immunolozki ( ponoc najlepszej w 3-miescie) i zapytam co jeszcze mamy zbadac. A na te ana jakie leki sie bierze? Bo gdzies czytalam ze encorton na wiele " rzeczy" dziala ale nie wiem czy akurat na to.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Mickey Dziękuję za miłe słowo cieszę się z wyniku MRL choć z drugiej strony zastanawiam się czy to możliwe po trzech szczepieniach. Z jednej strony szczęście z drugiej strach czy to wystarczy przy tych moich problemach.
Bardzo wielu osobom po pierwszych 3 szczepionkach wzrasta mlr. Tylko my jak to malina powiedział ze jestem rzadkim przypadkiem:)) Porzeczka dzięki buziaki juz dzisiaj lepiej:) Dziewczyny ściskam was trzymajcie sie

Dziewczyny znalazlam na stronie akademii medycznej takie badanie: Alloprzeciwciała limfotoksyczne (RPA) kosztuje 83 zl. Czy to moze jest to allo mlr ? Bo z tym skrotem mrl zadnego badania nie moge znalezc [emoji20] jedyne to z tym allo na poczatku nazwy ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Dżoł
Przykro mi że beta spada .
Też tak miałam kiedyś że beta doszła do 4500 i zaczęła spadać .
Plusem takiego nieszczęścia jest to że dostaniesz @ i się sama oczyścisz

Marthi
Przykro mi .Badanie dużo ci powie .
Ja nigdy takiego badania nie robiłam i zawsze potem człowiek myśli czy dziecko było zdrowe???
Przykre to wszystko .....Trzymaj się .

Ja ze swojej strony dziękuję za wywołanie .
U mnie fizycznie nie jest żle .
Delikatne mdłości .Piersi coś tam zaczynam czuć przy dotyku
Beta rośnoe choć już nie tak szaleńczo jak na początku .
Robiłam w środę było 9500
A w piątek po 2 dniach 16200.
Trochę się martwię .....wiadomo super jakby się podwajała.
W czwartek też byłam u gina nr 2 .
Było u mnie 5 t 1d w czwartek Pęcherzyk 13 mm z woreczkiem żółtkowym jeszcze bez zarodka
Troche mnue gin przyłamał że pęcherzyk nieco spłaszczony .
Potem mówi że taki może być bo sie teraz zarodek formuje .
No ale ziarno strachu zasiane
W najbliższy poniedziałek mam też intralipid i wizytę u mojej ginki
Będzie 5t5 d .Mam nadzieję że zarodek się pokaże

reklama
Sus beta piękna, trzymam kciuki mocno za Was
Co do badanie z genesis tak jak Kwiatuszek pisała oni wykonują dokładniejsze badania bo nawet najmniejsze zmiany na chromosomach mogą wychwycić, z tego co czytałam oni jako jedyni mają taki sprzęt w Pl

Do góry