"Rzucilam" go do łóżeczka bo mnie wnerwil. Po tym przeziębieniu jest strasznie marudny, nie chce nic oprócz kp i gryzie mnie więc go wrzuciłam za karę do łóżeczka i się odczarowal i zaczął igraszki sam się przykrywajac ... no ręce opadająBawicie się w akuku?
reklama
Bunt szesciomiesieczniakaSłodziak
Oj Kasiu pozwalam czasem. Przy pierwszym miałam więcej silnej woli no ale też był tylko on a przy dwóch musze czasem "poluzowac majty" albo się starzejeJuż ma pół roczku?! Ale to minęło.
Ale dobrze zrobiłas, dzieciaki szybko się orientują na ile sobie mogą pozwolić. Zobaczył, że mama Foczka nie pozwoli sobie wejść na głowę
Jedno co mogę polecić to szkole rodzenia. Przy pierwszym byłam to uświadomiły mi jak nie dać dziecku wejść na głowę ale też i pielęgnację i karmienie itp. Teraz nie byłam ale niestety wielu wskazówek nie pamiętam
Tak dziś mija 6 mcy ♡♡♡
marzycielka81
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
Super chłopak :-) Słodziak do schrupania. Niech Ci się zdrowo chowa NafoczKo :-*
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Fanka BB :)
Liluli super
Bylam dzis u lekarza rodzinnego po skierowania do chirurga naczyniowego, hematologa i do genetyka zeby zrobic kariotyp. Opowiedzialam mu o tych badaniach dalam wynik a in na to patrzy i jak malowane ciele "nie mam o tym pojecia, dlaczego to mialo by sie przyczynic do poronien? Itd" ostatecznie wypisal mi skierowania do chirurga i hematologa, do poradni genetycznej moge zapomnic - bo uwaza ze pojedynczo powinnam badania robic. To bym moze do 40 skonczyla.
Czy to prawda ze zespol antyfospolipidowy to to sano co kardiolipidowy?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam dzis u lekarza rodzinnego po skierowania do chirurga naczyniowego, hematologa i do genetyka zeby zrobic kariotyp. Opowiedzialam mu o tych badaniach dalam wynik a in na to patrzy i jak malowane ciele "nie mam o tym pojecia, dlaczego to mialo by sie przyczynic do poronien? Itd" ostatecznie wypisal mi skierowania do chirurga i hematologa, do poradni genetycznej moge zapomnic - bo uwaza ze pojedynczo powinnam badania robic. To bym moze do 40 skonczyla.
Czy to prawda ze zespol antyfospolipidowy to to sano co kardiolipidowy?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: