reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Już ma pół roczku?! Ale to minęło.
Ale dobrze zrobiłas, dzieciaki szybko się orientują na ile sobie mogą pozwolić. Zobaczył, że mama Foczka nie pozwoli sobie wejść na głowę:D

Już ma pół roczku?! Ale to minęło.
Ale dobrze zrobiłas, dzieciaki szybko się orientują na ile sobie mogą pozwolić. Zobaczył, że mama Foczka nie pozwoli sobie wejść na głowę:D
Oj Kasiu pozwalam czasem. Przy pierwszym miałam więcej silnej woli no ale też był tylko on a przy dwóch musze czasem "poluzowac majty" :) albo się starzeje :)
Jedno co mogę polecić to szkole rodzenia. Przy pierwszym byłam to uświadomiły mi jak nie dać dziecku wejść na głowę ale też i pielęgnację i karmienie itp. Teraz nie byłam ale niestety wielu wskazówek nie pamiętam

Tak dziś mija 6 mcy ♡♡♡

Mam jeszcze takie głupie pytanie. Odkąd łykam encorton moja kupa jest jakby słabo strawiona, ma wiele resztek jedzenia. Też tak macie/miałyście? Zawsze miałam szybką przemianę materii, ale teraz to szok;p

Liluli super :)
Bylam dzis u lekarza rodzinnego po skierowania do chirurga naczyniowego, hematologa i do genetyka zeby zrobic kariotyp. Opowiedzialam mu o tych badaniach dalam wynik a in na to patrzy i jak malowane ciele "nie mam o tym pojecia, dlaczego to mialo by sie przyczynic do poronien? Itd" ostatecznie wypisal mi skierowania do chirurga i hematologa, do poradni genetycznej moge zapomnic - bo uwaza ze pojedynczo powinnam badania robic. To bym moze do 40 skonczyla.
Czy to prawda ze zespol antyfospolipidowy to to sano co kardiolipidowy?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka do zacalowania Wikus [emoji8][emoji8]

Hajmal kto jest Twoim rodzinnym? Mi moja bez problemu wypisala skier.tylko karty inf.jej pokazalam.

Beatka gdzie sie podziewasz?!

xnw43e3k256g9p2p.png

Do góry