reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczko dobrze, że z Wiktorkiem lepiej! Teraz wszyscy w koło chorują. Moja siorka też dziś z dwójką pojechała do lekarza bo mieli takie same objawy jak Twoje.
Mała Czarna przykro mi bardzo:(
Liluli daj znać jak badania, wiem jaki to stres!!!
Kas &&&&&&&&&:)
Destimo
przytulam Cię mocno:)
Lamia, Asia oby takich wiadomości było tu więcej:) :) :)
A ja od przyszłego tyg. idę nareszcie na zwolnienie, w
końcu powiedziałam w pracy, że ich na jakiś czas
opuszę (mam nadzieję że na dłuuuuugo!!!).
Zaskoczenia nie było wielkiego bo podobno stałam się
nerwowa i zmieniłam się po buzi:szok:o_O nie wiem może
tak jest;) mój m mówi że to pierwsze się zgadza;)
Beatka, Susana, Fondie :)
Pozdrowionka dla wszystkich!!!

Gabiś o Tobie kochana też myślę, bo ja chyba zaraz za Tobą jestem-teraz mam 16 tyd i 4 dzień:) Też mnie wszystko boli a najbardzie plecy ale ja przy Was to starowinka więc może dlatego!

Ostatnia edycja:
reklama
Destino moja taka sama zzera wszystko co pojawi sie w zasiegu jej oczu..

Lamia ,Asia super ze wszystko dobrze[emoji18]

xnw43e3k256g9p2p.png

Lamia Asia super serce raduje się wraz zcwaszymi

Kas kciuki zaciśnięte niech się dzieje

Nafoczko wszystko będzie dobrze pewnie Wikusia wirus dopadł

Czarna mała wspieram Cie kochana i płaczę razem z Tobą

Destino przytulam. Ale wyskakuj z krzaków

Madzia myślę o mrl 8-)

Czajak wiadomości na priv

U.mnie cóż jutro 8 szczepienie Boże Daj siłę

Całuje wszystkie brzuszki niewymienione ściskam

Buu aktualizacja serwera mam nadzieję że rozłąka z wami będzie krótka,