reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czarna przykro mi [emoji20]

Foczka zdrowka dla Wikusia [emoji8]

Kas [emoji110][emoji110][emoji110] za test

Destino jak piesek?!

Ja mam jutro prenatalne i od wczoraj nie mysle o niczym innym..

xnw43e3k256g9p2p.png

Czarna przykro mi [emoji20]

Foczka zdrowka dla Wikusia [emoji8]

Kas [emoji110][emoji110][emoji110] za test

Destino jak piesek?!

Ja mam jutro prenatalne i od wczoraj nie mysle o niczym innym..

xnw43e3k256g9p2p.png
Liluli będzie na pewno wszystko dobrze!!! Mocno trzymamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli na szczescie rozeszlo sie po kosciach. Mam tak glupiego psa ze nawet trucizne zzera jak smakolyk. To wynik jej trudnego dziecinstwa. Kochane wracam w krzaki. U nas wszystko sie rozpada... życzę spokoju i nadziei na dobre dzis i jeszcze lepsze jutro

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli na szczescie rozeszlo sie po kosciach. Mam tak glupiego psa ze nawet trucizne zzera jak smakolyk. To wynik jej trudnego dziecinstwa. Kochane wracam w krzaki. U nas wszystko sie rozpada... życzę spokoju i nadziei na dobre dzis i jeszcze lepsze jutro

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino jesteśmy z Tobą serduchem... Pamiętaj o tym, że masz tutaj nas - jak tylko będziesz tego potrzebowała!

Nafoczka, jak sytuacja z Wikusiem?

Liluli, trzymam kciuki za jutrzejsze badanie.

Gabiś, ja też czasem czuję się jak staruszka. Mam lepsze i gorsze dni.

Kas, za Ciebie niezmiennie &&&.

Dziś po echo serduszka Tymonka. Pani dr powiedziała, że ona żadnej Arsy nie widzi i widocznie młody ostatnio znowu tak się ułożył, a ta "Arsa" to było jakieś naczynko. Echo serca, jak i inne parametry wyszły ok. Moje 503 g szczęścia tym razem nie chciał pokazać tatusiowi, że jest chłopcem. Ułożył się tak pupą i zasłonił nóżkami, że nie było siły go przekonać. Tatuś musi wierzyć poprzedniemu badaniu [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka, jak sytuacja z Wikusiem?

Liluli, trzymam kciuki za jutrzejsze badanie.

Gabiś, ja też czasem czuję się jak staruszka. Mam lepsze i gorsze dni.

Kas, za Ciebie niezmiennie &&&.

Dziś po echo serduszka Tymonka. Pani dr powiedziała, że ona żadnej Arsy nie widzi i widocznie młody ostatnio znowu tak się ułożył, a ta "Arsa" to było jakieś naczynko. Echo serca, jak i inne parametry wyszły ok. Moje 503 g szczęścia tym razem nie chciał pokazać tatusiowi, że jest chłopcem. Ułożył się tak pupą i zasłonił nóżkami, że nie było siły go przekonać. Tatuś musi wierzyć poprzedniemu badaniu [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu lekarz nie dopatrzyl się nic niepokojacego (tak przypuszczalam). Kazał póki co podać dicoflor jako bakterie po wymiotach. Kataru i temp. juz nie ma, nie kaszle, gardlo i pluca ok i tylko marudny jest tylko okropnie i obserwować. ..?!

Destino kochana choć tu do nas, będzie weselej :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :*

Do góry