reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czarna przykro mi [emoji20]

Foczka zdrowka dla Wikusia [emoji8]

Kas [emoji110][emoji110][emoji110] za test

Destino jak piesek?!

Ja mam jutro prenatalne i od wczoraj nie mysle o niczym innym..

xnw43e3k256g9p2p.png

Czarna przykro mi [emoji20]

Foczka zdrowka dla Wikusia [emoji8]

Kas [emoji110][emoji110][emoji110] za test

Destino jak piesek?!

Ja mam jutro prenatalne i od wczoraj nie mysle o niczym innym..

xnw43e3k256g9p2p.png
Liluli będzie na pewno wszystko dobrze!!! Mocno trzymamy kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli na szczescie rozeszlo sie po kosciach. Mam tak glupiego psa ze nawet trucizne zzera jak smakolyk. To wynik jej trudnego dziecinstwa. Kochane wracam w krzaki. U nas wszystko sie rozpada... życzę spokoju i nadziei na dobre dzis i jeszcze lepsze jutro

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli na szczescie rozeszlo sie po kosciach. Mam tak glupiego psa ze nawet trucizne zzera jak smakolyk. To wynik jej trudnego dziecinstwa. Kochane wracam w krzaki. U nas wszystko sie rozpada... życzę spokoju i nadziei na dobre dzis i jeszcze lepsze jutro

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino jesteśmy z Tobą serduchem... Pamiętaj o tym, że masz tutaj nas - jak tylko będziesz tego potrzebowała!

Nafoczka, jak sytuacja z Wikusiem?

Liluli, trzymam kciuki za jutrzejsze badanie.

Gabiś, ja też czasem czuję się jak staruszka. Mam lepsze i gorsze dni.

Kas, za Ciebie niezmiennie &&&.

Dziś po echo serduszka Tymonka. Pani dr powiedziała, że ona żadnej Arsy nie widzi i widocznie młody ostatnio znowu tak się ułożył, a ta "Arsa" to było jakieś naczynko. Echo serca, jak i inne parametry wyszły ok. Moje 503 g szczęścia tym razem nie chciał pokazać tatusiowi, że jest chłopcem. Ułożył się tak pupą i zasłonił nóżkami, że nie było siły go przekonać. Tatuś musi wierzyć poprzedniemu badaniu [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka, jak sytuacja z Wikusiem?

Liluli, trzymam kciuki za jutrzejsze badanie.

Gabiś, ja też czasem czuję się jak staruszka. Mam lepsze i gorsze dni.

Kas, za Ciebie niezmiennie &&&.

Dziś po echo serduszka Tymonka. Pani dr powiedziała, że ona żadnej Arsy nie widzi i widocznie młody ostatnio znowu tak się ułożył, a ta "Arsa" to było jakieś naczynko. Echo serca, jak i inne parametry wyszły ok. Moje 503 g szczęścia tym razem nie chciał pokazać tatusiowi, że jest chłopcem. Ułożył się tak pupą i zasłonił nóżkami, że nie było siły go przekonać. Tatuś musi wierzyć poprzedniemu badaniu [emoji12]

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu lekarz nie dopatrzyl się nic niepokojacego (tak przypuszczalam). Kazał póki co podać dicoflor jako bakterie po wymiotach. Kataru i temp. juz nie ma, nie kaszle, gardlo i pluca ok i tylko marudny jest tylko okropnie i obserwować. ..?!

Destino kochana choć tu do nas, będzie weselej :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :*

Do góry