reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej, ja tak na szybko bo jestem i teściowej
Mała Czarna, mi lekarz powiedział że kobiety mają dużo takich ciąż biochemicznych ale po prostu o nich nie wiedzą. podczas starań dopiero widać że jest ciąża biochemiczna bo sprawdzamy cykl, robimy testy na itd.
Ja po pierwszym poronieniu w 8tc miałam 3 ciąże biochemiczne potwierdzone będą hcg i pewnie z kolejne 3 gdzie wypatrzylam jakiś cień cienia na teście. Gin mi powiedział, że trzeba starać się dalej. Nie czekać, taka ciąża podobno nie jest w żaden sposób obciążająca dla organizmu kobiety. Mi sie w końcu udało. Tobie też się uda. Nie poddawaj się i walcz dalej

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kochana moja tak mi przykro szczegolnie ze to taki wyjatkowy dzien. Dla nas tez czas poczecia Oliwki. Niestety o zadnego dosc dobrego dla mnie lekarza sie nie otarlam. Na szczepieniach sie nie znam. Wiem ze niewielu Malina odmawia szczepien. Moze warto sprobowac. My idziemy do Przybycienia ale dopiero w marcu. 8 stycznia bede dzwonic do tarnowa. Moze bedzie szybciej. Trzymaj sie Kochana. Mnie tez bylo teraz ciezko sie otrzasnac. Beta niewiele urosla ale jenak. Niewiele to da, ale nosze cie w sercu i placze razem z toba prawdziwymi lzami. Buziaki

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino trzymam mocno kciuki za twoją przygodę z doktorem i oby przerodziła się w "milosc" :*

U nas smutno. ..
Wikus pierwsze miał katar, w piątek wymiotowal i miał lekka biegunkę a wczoraj w północ zagoraczkowal 38.8. Dalam mu na zbicie i utrzymuje 37.2-37.5 :/ sama nie wiem co o tym myśleć. Jak znowu wyjdzie powyżej 38 to pojedziemy na IP buuuu

Kochane moje spóźnione ale szczere Życzenia Bożonarodzeniowe Spełnienia Upragnionego Marzenia Spokoju Ducha Wiary i Nadziei .
Nafoczka Wikuś Super
Gabiś Będzie Dobrze
Asiu Modlitwa Zapewniona

Foczusia pilnuj skarba i jak trzeba to wal do szpitala. Swieta swietami a cuda sa zbyt cenne na czekanie.
U nas znowu strach bo pies zezarl ksylitol. Minely 24 h a my wciaz w strachu. Te swieta. W ogole ten rok jakis ciezki u nas. Oby wasze swieta byly pelne spokoju

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nafoczko - jak Wikuś?
U nas jelitówka szaleje, połowa rodziny chora. Ja się tylko modlę żeby mnie ominęło, bo ostatnio łapię wszystko jak leci :-(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś już było ok temp. spadła ale radość ze świąt była krótka bo właśnie znowu mi zwymiotowal :( jutro musi go obejrzeć lekarz :(

Mala czarna, tak mi przykro...
Foczusiu, życzę Wam zdrowia.

Dziewczyny za ile dni po owu moze wyjsc test, a za ile beta z krwi?
6 dni po owu miałam niteczki krwi w sluzie, tylko przy jednej wizycie w toalecie. Ale mozliwe, ze to od dupka, bo to był pierwszy dzien zażycia leku.

Mala czarna, tak mi przykro...
Foczusiu, życzę Wam zdrowia.

Dziewczyny za ile dni po owu moze wyjsc test, a za ile beta z krwi?
6 dni po owu miałam niteczki krwi w sluzie, tylko przy jednej wizycie w toalecie. Ale mozliwe, ze to od dupka, bo to był pierwszy dzien zażycia leku.
Kasiu mi wyszedł 9dpo facelle i przy becie 6 :) trzymam kciuki

Witam Was poświątecznie!

Mala czarna - bardzo mi przykro :(

Jak Wam minął ten Świąteczny czas? Śledziłam pojedyncze wpisy świąteczne i widzę, że niestety część miała pod górkę..... ja przyznam szczerze, że jestem padnięta....:/ a jakby tego było mało to w sobotę przybłąkało się chyba jakieś zapalenie dróg moczowych, bo pęcherz chciał mi eksplodować.... dziś jest już lepiej, ale w święta kiepsko było.....

Kas90 - testuj i mocno kciuki trzymamy!!! Ja miałam testować w Wigilię, ale przesunęła mi sie owulacja i czekam..... pytanie na ile mi tej cierpliwości do czekania wystarczy, bo może sama też po test polecę....

Nafoczko - dużo zdrówka dla Malucha!!!!
Gabiś - oby Ciebie ta nieprzyjemność ominęła.

Spokojnego dnia dziewczyny - nabierajcie sił po Świętach.

reklama
Zdrówka dla Wikusia.
Kas czekam z niecierpliwością na testowanie.
Ja od kilku dni biorę Euthyrox 50, bo mi się zrobiła niedoczynność...wczoraj wieczorem zauważyłam że mam lekko opuchnięte nogi, a w pierwszy dzień świąt gdy byliśmy na osiemnastce u bratanka do późna to ręce mi puchly bo ledwo obrączkę zdjelam. Robi się ciekawie...
W.ogóle czuję się jak staruszka, źle mi w swoim ciele, bolą mnie kolana od kilku dni, jak w.nocy za długo leżę na.jednym boku to biodra mnie pieką...masakra jakaś. Sorki za marudzenie... jutro wizyta u gina to sobie oczy naciesze malutką.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry