reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Przyłączam się do pytania Fondie, czy progesteron jest na skracającą się szyjkę?

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak przy skracajacej się szyjce a raczej mieknacej wraca się do luteiny.
Porzeczko szyjki krótkiej raczej nie wydłuży. Może się wydłużyć ale uwzględniając błąd pomiaru

Zakopie sie i nie wyjde. Hsg bolalo. W macicy zrosty lub polip endometrialny. 17.01 wizyta u ginekologa i skierowanie na histeroskopie. Chce mi sie wyc

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Głupia nie wyj dobrze że poszłas.Dobrze że jak coś znaleźli to zrobią z tym porządek. Potem tylko zielone światło??

Fondie cojuz wymyslilas skracając sie szyjke?? Ty to zawsze coś wymyślisz i szukasz dziury w całym.Milczysz nic nie piszesz zdjęciami sie nie chwalisz co jest??

Tak przy skracajacej się szyjce a raczej mieknacej wraca się do luteiny.
Porzeczko szyjki krótkiej raczej nie wydłuży. Może się wydłużyć ale uwzględniając błąd pomiaru
Tak foczko może źle się wyraziłam gdy jest twardnienie brzuszka szyjka się skraca i miekknie gdy leżymy bierzemy lutke magnezy nospe itd szyjka twardnieje i przez to sie w pewnym sensie "wydluża"

Marzycielko będzie dobrze zrobia ci hiseroskopie powycinają co trzeba i będziesz jak nowa gotowa na ciążę

Dziś byłam u Prof Jerzak i stwierdziła, że ta moja szyjka jest długa (tak jak z usg połówkowego) i twarda. I w związku z tym żadnego leczenia nie wprowadza.
Nie wiem jaki cel miał wczorajszy lekarz :-/

Marzycielko, przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Wiadomo może starania wydłużą się w czasie, ale będziesz miała pewność, że w macicy nie ma żadnych przeszkód.

Kas, mnóstwo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń. Trochę spóźnione, ale mega szczere.

Dziś byłam u Prof Jerzak i stwierdziła, że ta moja szyjka jest długa (tak jak z usg połówkowego) i twarda. I w związku z tym żadnego leczenia nie wprowadza.
Nie wiem jaki cel miał wczorajszy lekarz :-/

Asiu niektórzy lekarze niestety nie bardzo się znają i jak widzą takie pacjentki jak my z "doświadczeniem" to wolą dmuchać na zimne

Tylko, że on zauważył jakaś nieprawidłowość i dupka kazał odstawić. [emoji16] Dobrze, że do Niego tylko po skierowania chodzę.

Ja juz nauczyłam się warzyc lekarzy kiedyś mi jeden powiedział na ostrym dyżurze ze nie jestem w ciąży nic nie widać a w tym samym dniu pojechałam do swojej lekarki a ona do mnie ze serduszko bije i wszystko ok.
Wiem ze dobrze sie mówi ale ja się skupiam tylko na tych" swoich "lekarzach i tobie też radzę chodź wiem ile to stresu nas kosztuje taki konowałek ktory namiesza w głowie

Dzieki kochane. Ciezki dzien. Bylam tez u hematologa. Poznanianki polecam Wam dr Bajko. Mam zlecone kolejne badania. Kolejna kasa. Powiem Wam, ze wiele mi rozjasnil nie uznal mthr za wymysl. Dzisiaj naprawde mam kiepski dzien. Mam ochote zakopac sie w koldre. Nawet nie wiecie ile zaparcia mnie kosztowalo isc do tego hematologa. Najsmieszniejsze ze nie chcialam isc na to hsg. Nie widzialam sensu, ze po laparoskopii itd. Pani dr powiedziala ze sie cieszy ze sie zdecydowalam. I jeszcze jedno hsg w przypadku zrostow boli bardzo. Byly nas 4 dziewczyny 2 nie bolalo a dwie bolalo bo mialy problem. Rok temu bylam w tym samym szpitalu w tym samym pokoju i stracilam dziecko. Ten 2016 rok byl dla mnie pod wielona aspektami ciezki psychicznie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry