Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Kas ocet winny czy spirytusowy? Padam na pysk. A przebralam tylko posciel upieklam pierniki i je dekorowalam i zrobilam rosół a czuje sie jak by mnie pociag przejechal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Poradnia Patologii Wczesnej Ciąży - Centrum ginekologii, położnictwa i neonatologiiKażda ciąża skończona poronieniem prowadził dr. Malik pracuje w szpitalu na Kamińskiego. Niestety nie robiłam jeszcze tych badań o których piszecie. Same wiecie co lekarze gadaja po pierwszym poronieniu, po drugim robiłam badania na zespol antyfosfolipidowy. A że wyniki wyszły średnie, to dalszych badań nie robiłam, bo niby to był powód strat. Nie sądziłam że jest coś jeszcze. Teraz zrobię miliony badań. Jestem gotowa pojechać nawet do Opola za waszą wskazówką. Bo wkoncu to tylko 100 km.
Oby kochana chce całą gromadęW zewnętrzną gorna część ud. Nie mam filmiku. Tola i Strawbelka mialy.
Porzeczka Bog Ci w dzieciach wynagrodzi
Przyłączam się do pytania Fondie, czy progesteron jest na skracającą się szyjkę?kwiatuszek jeszcze ra zpytam gdzie dokladnie robisz te zzastrzyki z heparyny?
pytanie mam czy lutena jest na skaracajaca sie szyjke?