reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Każda ciąża skończona poronieniem prowadził dr. Malik pracuje w szpitalu na Kamińskiego. Niestety nie robiłam jeszcze tych badań o których piszecie. Same wiecie co lekarze gadaja po pierwszym poronieniu, po drugim robiłam badania na zespol antyfosfolipidowy. A że wyniki wyszły średnie, to dalszych badań nie robiłam, bo niby to był powód strat. Nie sądziłam że jest coś jeszcze. Teraz zrobię miliony badań. Jestem gotowa pojechać nawet do Opola za waszą wskazówką. Bo wkoncu to tylko 100 km.
Link do: Poradnia Patologii Wczesnej Ciąży - Centrum ginekologii, położnictwa i neonatologii
dzwoń i nie zwlekaj. Badania robią chyba w drugą środę miesiąca(lub 2 poniedziałek).

kwiatuszek jeszcze ra zpytam gdzie dokladnie robisz te zzastrzyki z heparyny?
pytanie mam czy lutena jest na skaracajaca sie szyjke?

reklama
Do góry