Fiolkowa!skoro wyszedł Ci podwyższony toczeń to znaczy ze problem tkwi w immunologii,u mnie podejrzewali tocznia,więc cos o tym wiem,skończyło sie na przeciwcialach przeciwko centromerom b,czyli Twoje przeciwciała mogą atakować Twoj organizm co za tym idzie Twoje dziecko,jak się mylę to niech mnie ktos poprawi,ale czytałam o ty dużo na innym forum,np,ciąża a toczeń,myślę że zabrakło Ci enkortonu,plus acard i cleksan,wiele też dowiedziałam sie na tym forum,jak wszystko sie po.skleja to ma to Sens![/ QUOTE]. Pewnie masz rację. Ja też tak podejrzewam, Bo to niemożliwe jest żeby tak gwałtownie kończyły się moje ciąże. Po pierwszym porodzie zmieniła mi się intensywność @. Leci dużo więcej.
reklama
Ja nie wynyslilam mam od mojego.gina nakazl lezeno siedzdnia i male spacerki bo chce bez pesera czy szwu dotrwac do 36tc albo i dluzej. I.od teraz chodze co tydzie na mierzenie szyjko to nakaz od.lekarza. A dzis malina i zobavzymu cco.powoe bo.malina kazal moesoac temu odstawic lutke a ten nakazal brac ja sie slucham maliny ale w tym.wypadku chyna wroce do niej zobaczymy co powie malina dzis. To moja ostania wizyta u maliny wiec pytan mam juz 15na kartceGłupia nie wyj dobrze że poszłas.Dobrze że jak coś znaleźli to zrobią z tym porządek. Potem tylko zielone światło??
Fondie cojuz wymyslilas skracając sie szyjke?? Ty to zawsze coś wymyślisz i szukasz dziury w całym.Milczysz nic nie piszesz zdjęciami sie nie chwalisz co jest??
Przepraszam za post pod postem. A i mam stawianie brzucha ale moj gin to olal narazie
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi akurat przy skracajacej sie szyjce jest zalaz siedzenia. Bo jak sie siedzi to dziecko jeszcze bardziej napiera na szyjke. Powinno sie jak najwiecej lezec z nogami uniesionymi zeby odciazyc szyjke. Aaaa i jak bylan teraz w szpitalu. Lekarz zabronił mi brac nospy. Chyba ze by bardzo bolalo i noe dala bym rady z bolu. Bo podobno nospa zawiera skladnik (nie pamietam jaki) ktory powoduje ze skurcze przechodza ale szyjka wtedy miękknie i wtedy sie skraca.
Pozdrowienia przedświąteczne od Zębuszka ♡
PS ja w 20tc miałam szyjkę 26mm i lej wewnętrzny na 18 tym mm wiec spokojnie dziewczynki choć czujnym należy pozostać
Magda tez lekkie śniadanie mogliśmy zjeść
PS ja w 20tc miałam szyjkę 26mm i lej wewnętrzny na 18 tym mm wiec spokojnie dziewczynki choć czujnym należy pozostać
Magda tez lekkie śniadanie mogliśmy zjeść
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi ja nie mam pesarra. W 30 tc szyjka miala 4 cm. Lutke biorę ale pod język.
Nam przed mlr kazali zjesc sniadanie. Ja robilam w Prokocimiu.
Nam przed mlr kazali zjesc sniadanie. Ja robilam w Prokocimiu.
Podziel się: