Kas zdrowych jajeczek, celnych kijaneczek i @ zaniku a potem kupeczek bez liku :*Beatko, tę sałatkę będę robiła:
Link do: Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami | Kwestia Smaku
Porzeczko, chyba mnie skusiłaś i je zrobię A jak zrobię w środę, to do niedzieli już będą dobre?
Jakbyś wysyłała Beatce przepis, to proszę podeślij też mnie, żebym miała wszystkie składniki:*
Foczusiu, pewnie przemęczona jesteś:*
To laseczki, co z tymi testami paskowe czy słupkowe lepsze z facelle?
Muszę Wam się przyznać, że mam dziś 26 urodziny i... owulację Od męża już sobie zażyczyłam prezent, hihi.
Na szczęście, jak już wyzdrowiałam, to nie mam spiny, może tak jak pisze Beata, to dzięki tej bieganinie. W piątek mieliśmy mały służbowy bal z pracy od męża, w sobotę byliśmy u znajomych, wczoraj robiliśmy pierniki.
Porzeczko to i ja chcę przepis :*
Porzeczko, Agatush otóż być może i jestem trochę zmęczona bo chłopcy oby dwaj przeziębieni, Wikus spi ze mną w łóżku bo na brzuszku łatwiej mu oddychać wiec takie spanie z nim to nie spanie ale nie o to chodzi..
zacznę od początku i nie chce tu lawiny pociechy bo i pewnie bym nie chciała uzależnia ale dziś juz mi nerwy puściły i się popłakałam...
Oto moja teściowa. .. no to wszystko już jasne
No ale dokładnie to od tygodnia źle się czuje, tak jest przed każdymi świętami, uroczystościami itp. w każdym razie leży. Dzieci chore a ja latam jak ta pszczoła i robie i to i tamto i sramto.. dziś z Lolkiem piekłam pierniczki, o tak mi pomagał
5 dużych blaszek♡
Pani wstała, przykustykala i... stwierdziła że ma lepszy przepis i zarobila swoje ciasto. Serce mi się rozdarlo, tyle powiem. Zeby skaly na różowo sraly... pytam się, czemu?