reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Wiem kochana ale wolałbym to mieć bo rusze na niego z batalia pytań bo mrl nie rośnie i co dalej kończymy współpracę czy co ? bo trochę skołowana teraz jestem i jakoś niepokój mnie dopadłPorzeczka malinie wystarczy że powiesz jaki masz mlr, nie musisz mieć listu!!
A ja dziś zakupiłam pessar!! Ale to jest duże ale podobno i tak nie największy!!!!! już się boję na samą myśl jak będzie odbywało się zakładanie tego! Przeplotki przy zasłonach mam takiego razmiaru!!!!!!!!
Nafocza pamiętam, że Ty na pewno miałaś zakładany! Napisz mi coś o tym!!
A malina mi mówił żebym nie oglądała bo się przerażę!!!!
Edit. Porzeczka ja długo po wizycie dostałam list!!! Nierezygnuj z maliny to moja rada!!!
Nafocza pamiętam, że Ty na pewno miałaś zakładany! Napisz mi coś o tym!!
A malina mi mówił żebym nie oglądała bo się przerażę!!!!
Edit. Porzeczka ja długo po wizycie dostałam list!!! Nierezygnuj z maliny to moja rada!!!
beri123
Gabis tez tak mialam. Takue klucie i rozchodzace sie goraco. Zaczelo sie kilka miesiecy po ostatnim poronieniu. Mysle ze to byl stres. Przeszlo po regulatorach homocysteiny Solgara.Ktoś kiedyś mówił o Wilczyńskim, Dubrawski też chyba.
Mnie od dwóch dni znów mocno kłuje w klatce. Miałam tak dawno temu często po stresowych sytuacjach ale wszystko minęło jak zaczęłam brać acard i witaminy przed ciążą. Teraz wróciło. Nie wiem od czego to, bo przecież nerwów miałam wcześniej więcej i nic a teraz tak zaciska że szok. Miał tak ktoś???
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
beri123
Dubrawski. To miał być kolejny lekarz gdyby się nie udało. Przebada wszystko.
Nafoczka, jest to miejsce. Jesteście przykładem, że nie warto się poddawać i jaka nagrda nas czeka, jeśli dalej będziemy walczyć. [emoji2]
Kwiatuszku, chodze do Dubrawskiego. Specyficzny ale indywidualnue podchodzi do pacjentek. Z kazda wizyta jest coraz lepiej bo pierwsza jest tragiczna. Dziewczynki podajcie linka do tego forum Nafoczki o ciazach po poronieniu prosze. Nie moge znalezc...
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
14 tyd 4 d.avita ktory jestes tydzien?
Wczoraj dostałam. Ale wsumie i tak Ci to nie potrzebne nie sądzę żeby Ci nie uwierzył na słowo w takiej sytuacji. My mamy 8 numer dopiero wiec tam pewnie posiedzi my.Czajak kiedy dostałaś list w sprawie mrl ? bo ja dziś spradzałam skrzynke aby do Maliny to zabrać i niestety nie ma
reklama
Podziel się: