reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka dzwonili do ciebie id Maliny? W szoku byłam bo zadzwonili żeby potwierdzić czy napewno będę:) pewnie dużo ludzi na środę. A wracałam w dobrym humorze to mi musieli przypomnieć ze znów trzeba jechać. I jeszcze na stole list brak hamowania i reakcja jakbym się dzisiaj dowiedziała dawno nie płakałam całe 3 dni. Nawet mi się tam jechać nie chce.

reklama
Mam pytanie. Siostra miała dziś prenatalne. Z dzidziusiem wszystko dobrze, ale lekarz mówił, że macica jest ściśnięta. Jutro ma usg u swojego gina. Ale może wy o czymś takim coś wiecie?

Witam, melduje się po wywołaniu Nafoczki;)
Uśmiałam się rano z postu Gabiś o " baranie":D
Szkoda, że on poprostu nie rozumie jakie to szczęście że wkońcu jesteś w ciąży i jest wporządku i mała zdrowiutka
Ja nie mam problemów z teściami ani mój m z moimi rodzicami i może dlatego mamy innych ostatnio mase, współczuje ( Nafoczka Twoja teściowa chyba we wszystkich kawałach jest cytowana)
nie piszę nic bo nie mam o czym, ale czytuje Was dziewczynki
gratuluję Avita prawidłowych badań nareszcie słoneczko się uśmiechnęło do Ciebie, pozdrawiam resztę brzuchatek i staraczek
dziś u mnie 15 dc endo 6mm, i jajka 11 i 13mm masakra nigdy takich nie miałam małych :baffled::sad::sad::sad:
szok
Nafoczuś, Bea,Sus :*

Mam pytanie. Siostra miała dziś prenatalne. Z dzidziusiem wszystko dobrze, ale lekarz mówił, że macica jest ściśnięta. Jutro ma usg u swojego gina. Ale może wy o czymś takim coś wiecie?
Kas niestety nie słyszałam o takich problemach. Gin będzie wiedział najlepiej a ty nam napisz o co chodzi. Trzymam kciuki

Witam, melduje się po wywołaniu Nafoczki;)
Uśmiałam się rano z postu Gabiś o " baranie":D
Szkoda, że on poprostu nie rozumie jakie to szczęście że wkońcu jesteś w ciąży i jest wporządku i mała zdrowiutka
Ja nie mam problemów z teściami ani mój m z moimi rodzicami i może dlatego mamy innych ostatnio mase, współczuje ( Nafoczka Twoja teściowa chyba we wszystkich kawałach jest cytowana)
nie piszę nic bo nie mam o czym, ale czytuje Was dziewczynki
gratuluję Avita prawidłowych badań nareszcie słoneczko się uśmiechnęło do Ciebie, pozdrawiam resztę brzuchatek i staraczek
dziś u mnie 15 dc endo 6mm, i jajka 11 i 13mm masakra nigdy takich nie miałam małych :baffled::sad::sad::sad:
szok
Nafoczuś, Bea,Sus :*
Mickey ciesze się ze o nas nie zapominasz. Moje endo tuż przed owu miało zaledwie 8.5mm ale też i 8 cykli miałam na stymulacji. Chodzisz jeszcze do P. ?

Aaaa Avitka mega się ciesze! Znam gorzki smak strachu...

Dzol i co zrobiłaś? Ja bym wziela . :)

Kas niestety nie słyszałam o takich problemach. Gin będzie wiedział najlepiej a ty nam napisz o co chodzi. Trzymam kciuki

Mickey ciesze się ze o nas nie zapominasz. Moje endo tuż przed owu miało zaledwie 8.5mm ale też i 8 cykli miałam na stymulacji. Chodzisz jeszcze do P. ?

Aaaa Avitka mega się ciesze! Znam gorzki smak strachu...

Dzol i co zrobiłaś? Ja bym wziela . :)
tak Nafoczuś byłam u doktorka naszego chciałam sprawdzić co w trawie tzn piczce piszczy:p
ostatnia @ była jakaś inna i ot mam odpowiedz w owulce dlaczego, mówił że nasze kariotypy to wiedział że będą prawidłowe, nie zrezygnuje z dr ale nie wiem co dalej...
Jak się chowa Wiktorek?
pozdrówka dla Klary, Olisia, i Wiktorka

reklama
Do góry