reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Porzeczka dzwonili do ciebie id Maliny? W szoku byłam bo zadzwonili żeby potwierdzić czy napewno będę:) pewnie dużo ludzi na środę. A wracałam w dobrym humorze to mi musieli przypomnieć ze znów trzeba jechać. I jeszcze na stole list brak hamowania i reakcja jakbym się dzisiaj dowiedziała dawno nie płakałam całe 3 dni. Nawet mi się tam jechać nie chce.

reklama
Mam pytanie. Siostra miała dziś prenatalne. Z dzidziusiem wszystko dobrze, ale lekarz mówił, że macica jest ściśnięta. Jutro ma usg u swojego gina. Ale może wy o czymś takim coś wiecie?

Witam, melduje się po wywołaniu Nafoczki;)
Uśmiałam się rano z postu Gabiś o " baranie":D
Szkoda, że on poprostu nie rozumie jakie to szczęście że wkońcu jesteś w ciąży i jest wporządku i mała zdrowiutka
Ja nie mam problemów z teściami ani mój m z moimi rodzicami i może dlatego mamy innych ostatnio mase, współczuje ( Nafoczka Twoja teściowa chyba we wszystkich kawałach jest cytowana)
nie piszę nic bo nie mam o czym, ale czytuje Was dziewczynki
gratuluję Avita prawidłowych badań nareszcie słoneczko się uśmiechnęło do Ciebie, pozdrawiam resztę brzuchatek i staraczek
dziś u mnie 15 dc endo 6mm, i jajka 11 i 13mm masakra nigdy takich nie miałam małych :baffled::sad::sad::sad:
szok
Nafoczuś, Bea,Sus :*

Mam pytanie. Siostra miała dziś prenatalne. Z dzidziusiem wszystko dobrze, ale lekarz mówił, że macica jest ściśnięta. Jutro ma usg u swojego gina. Ale może wy o czymś takim coś wiecie?
Kas niestety nie słyszałam o takich problemach. Gin będzie wiedział najlepiej a ty nam napisz o co chodzi. Trzymam kciuki

Witam, melduje się po wywołaniu Nafoczki;)
Uśmiałam się rano z postu Gabiś o " baranie":D
Szkoda, że on poprostu nie rozumie jakie to szczęście że wkońcu jesteś w ciąży i jest wporządku i mała zdrowiutka
Ja nie mam problemów z teściami ani mój m z moimi rodzicami i może dlatego mamy innych ostatnio mase, współczuje ( Nafoczka Twoja teściowa chyba we wszystkich kawałach jest cytowana)
nie piszę nic bo nie mam o czym, ale czytuje Was dziewczynki
gratuluję Avita prawidłowych badań nareszcie słoneczko się uśmiechnęło do Ciebie, pozdrawiam resztę brzuchatek i staraczek
dziś u mnie 15 dc endo 6mm, i jajka 11 i 13mm masakra nigdy takich nie miałam małych :baffled::sad::sad::sad:
szok
Nafoczuś, Bea,Sus :*
Mickey ciesze się ze o nas nie zapominasz. Moje endo tuż przed owu miało zaledwie 8.5mm ale też i 8 cykli miałam na stymulacji. Chodzisz jeszcze do P. ?

Aaaa Avitka mega się ciesze! Znam gorzki smak strachu...

Dzol i co zrobiłaś? Ja bym wziela . :)

Kas niestety nie słyszałam o takich problemach. Gin będzie wiedział najlepiej a ty nam napisz o co chodzi. Trzymam kciuki

Mickey ciesze się ze o nas nie zapominasz. Moje endo tuż przed owu miało zaledwie 8.5mm ale też i 8 cykli miałam na stymulacji. Chodzisz jeszcze do P. ?

Aaaa Avitka mega się ciesze! Znam gorzki smak strachu...

Dzol i co zrobiłaś? Ja bym wziela . :)
tak Nafoczuś byłam u doktorka naszego chciałam sprawdzić co w trawie tzn piczce piszczy:p
ostatnia @ była jakaś inna i ot mam odpowiedz w owulce dlaczego, mówił że nasze kariotypy to wiedział że będą prawidłowe, nie zrezygnuje z dr ale nie wiem co dalej...
Jak się chowa Wiktorek?
pozdrówka dla Klary, Olisia, i Wiktorka

reklama
Do góry