reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beata masz racje Avita musi miec zrobiony powiew bo inaczej nie zaloza pessara bo moze dojsc do zakarzenia. Wiec yutaj nie ma mowy o ryzykowaniu. Sama jak teraz lezalam na patologii to nic nie robili bez posiewu.

reklama
avita musisz miec posiew ja mialam przed pesarem ktory mialam zakladany miec i wyszla mi grzybica mimo iz jej nie czulam:) wyleczylam znow posiew i tak.minal 17tydzien. moj gin nie znajacy sie chyba powoedxial ze wskazan nie ma do pesara bo szyjka dluga zamknieta tak minal 20tydzien i wizyta u malinowskiego.
Malinowski wtedy powoedxial ze zaklada koboetom po poronieniach i faktycznie wskazany jest w 30% a 70% to profilaktyka nie chcial ryzykowac po 4lyzeczkowaniach ale mowi ze jak wytrzymala szyjka do 20tyg to.juz pesar nie potrzebny, zbadal szyjke i powoedzial ze powinna wytrzymac. Duze to ryzyko ze strony mojego gina ale nie wiedzialam ze po 20nie zakladaja go:/ mam mierzona ciagle szyjke i jest ok.
u mnie jeszcze cytologie kazano przynies jak nie masz aktulanej to zrobic.

dobrze ze ja mam wizyte 19nastego bo ja ciagle mam tam.mokro to normlane ?

kwoatuszek oczywoscie ja sie zle wyrazilam chodzi o to ze wtedy juz profilatycznie nie jest konieczny tylko jesli z badan wynika szyjki sie zaklada o to mi chodzilo:)
masz duzo wydzieliny kwiatuszek ? ja mam duzo dwie wkladki do 3 dziennie mam:/

Aaaaa! !!!!! Wiadomość od Strawbelki ♡♡♡
Jesteśmy ciociami :D
"Kolo 22 mialam na szybko cc. Ktg wyszlo zle i mowili ze musza zaraz ciac. Maly byl 2 razy owiniety pepowina. Wazy 3720 i 56cm. Jest lysy. Juz go mialam 2 godziny. Kocham go strasznie i jeszcze nie wierze ze jest moj. Ur. w 36t4d. Wszyscy sie zachwycali, mowili ze piekny wczesniak bo taki duzy"

Strawbelko teraz wasz czas ♡♡♡♡♡♡♡

Gratulacje dla Strawbelki [emoji2]
Teraz ciocie czekaja na zdjecie [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
dziwne ze malina posiewu nie robi.
Posiew z szyjki zalecany ok 34 tygodnia.

Gratulacje dla Straw i dzielnego synka!!!
Super wiadomości dziś z rana!

Wczoraj siedziałam ze starszym synem 3 h nad ułamkami. Już Tymek nie miał cierpliwości, bo ciągle mnie zaczepiał, ale dziś patrzę w Librusa a Pati dostał 4!!! Jestem niezmiernie szczęśliwa z sukcesu swojego dziecka (i po.części swojego) [emoji2] Za to mój Damian dostał kolejną 6 z polskiego (ale on sam się zawsze uczy). Na całą klasę były tylko 2 celujące [emoji2] Także ze swoich synów jestem bardzo dumna.

Jutro podglądamy tego najmłodszego, proszę Was o modlitwę. Połówkowe.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry