reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Beata masz racje Avita musi miec zrobiony powiew bo inaczej nie zaloza pessara bo moze dojsc do zakarzenia. Wiec yutaj nie ma mowy o ryzykowaniu. Sama jak teraz lezalam na patologii to nic nie robili bez posiewu.

reklama
avita musisz miec posiew ja mialam przed pesarem ktory mialam zakladany miec i wyszla mi grzybica mimo iz jej nie czulam:) wyleczylam znow posiew i tak.minal 17tydzien. moj gin nie znajacy sie chyba powoedxial ze wskazan nie ma do pesara bo szyjka dluga zamknieta tak minal 20tydzien i wizyta u malinowskiego.
Malinowski wtedy powoedxial ze zaklada koboetom po poronieniach i faktycznie wskazany jest w 30% a 70% to profilaktyka nie chcial ryzykowac po 4lyzeczkowaniach ale mowi ze jak wytrzymala szyjka do 20tyg to.juz pesar nie potrzebny, zbadal szyjke i powoedzial ze powinna wytrzymac. Duze to ryzyko ze strony mojego gina ale nie wiedzialam ze po 20nie zakladaja go:/ mam mierzona ciagle szyjke i jest ok.
u mnie jeszcze cytologie kazano przynies jak nie masz aktulanej to zrobic.

dobrze ze ja mam wizyte 19nastego bo ja ciagle mam tam.mokro to normlane ?

kwoatuszek oczywoscie ja sie zle wyrazilam chodzi o to ze wtedy juz profilatycznie nie jest konieczny tylko jesli z badan wynika szyjki sie zaklada o to mi chodzilo:)
masz duzo wydzieliny kwiatuszek ? ja mam duzo dwie wkladki do 3 dziennie mam:/

Aaaaa! !!!!! Wiadomość od Strawbelki ♡♡♡
Jesteśmy ciociami :D
"Kolo 22 mialam na szybko cc. Ktg wyszlo zle i mowili ze musza zaraz ciac. Maly byl 2 razy owiniety pepowina. Wazy 3720 i 56cm. Jest lysy. Juz go mialam 2 godziny. Kocham go strasznie i jeszcze nie wierze ze jest moj. Ur. w 36t4d. Wszyscy sie zachwycali, mowili ze piekny wczesniak bo taki duzy"

Strawbelko teraz wasz czas ♡♡♡♡♡♡♡

Gratulacje dla Strawbelki [emoji2]
Teraz ciocie czekaja na zdjecie [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
dziwne ze malina posiewu nie robi.
Posiew z szyjki zalecany ok 34 tygodnia.

Gratulacje dla Straw i dzielnego synka!!!
Super wiadomości dziś z rana!

Wczoraj siedziałam ze starszym synem 3 h nad ułamkami. Już Tymek nie miał cierpliwości, bo ciągle mnie zaczepiał, ale dziś patrzę w Librusa a Pati dostał 4!!! Jestem niezmiernie szczęśliwa z sukcesu swojego dziecka (i po.części swojego) [emoji2] Za to mój Damian dostał kolejną 6 z polskiego (ale on sam się zawsze uczy). Na całą klasę były tylko 2 celujące [emoji2] Także ze swoich synów jestem bardzo dumna.

Jutro podglądamy tego najmłodszego, proszę Was o modlitwę. Połówkowe.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry