reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Bertha, Destimo, Beatka i wszystkie, które czekają na dwie kreski zaciskam &&&&&&&&& oby Wam się udało jak najszybciej!!!!!!!
Nafoczka terrorysta normalnie z tej Twojej teściowej:growl:
Ja mieszkam z rodzicami i też mam zlot rodzinny ale w przeciwieństwie do Ciebie ja usłyszałam od rodziców że póki są to wigilia jest u nich i prawie całą robią sami!! Ja sprzątam i przed i po ale wolę to niż gotowanie!!;)
Co do gości to przyjeżdża moja siorka z familią 2 dni przed a wyjeżdża też 2 dni po świętach!! Jadą w odwiedziny do rodziny szwagra i wracają z powrotem!! Wszystko by było oki gdyby nie to że mieszkają 2 km od nas i dlatego wkurza mnie ten cały harmider przez tyle dni!!!!!!
W tamtym roku spędziłam święta w Zakopcu, ale jak dla mnie to też nie jest rozwiązanie!!

Fondie a możesz dać mi nr tel do tego genetyka od maliny, bo dodzwonić się tam czasem jest b.trudne!!
Susana co u Ciebie:)?
Strawbelka o Tobie też pamiętam:)!

Witam was kochane

Destino wiem że jest Ci przykro z powodu Hubcia ale kochana to jest bardzo trudna decyzja ja nie miałabym odwagi i myślę ze nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia takie decyzję o adopcji tak chorego dziecka powinny być przemyślane i odpowiedzialne z pełną świadomością rehabilitacji i kresu życia bo dziecko kiedyś zostanie same myślę że tacy rodzice nigdy nie odejdą ze spokojem w sercu.

Burczus ja miałam reakcje po 1 3 nie mogłam dotknąć 2 dni swedziało później spokój drugie seria zero reakcji mrl stoi także nie ma reguły.

Moje drogie ja sprzatałam wczoraj caly dzień ubrałam choinkę wcześnie ale nie będę miała zbyt duzo czasu.

Nafoczko Wikus dzielny

Kas Nafoczko i ja będę robić wigilię ale trochę podzieliłam robote mama robi rybki siostra pierogi haha ja resztę. Ale mąż potrafi i lubi gotować takze pomoże

Czajak ja tam Zakopane upiłaś się?

Pozdrawiam ciężarówki i staraczki niewymienione
Oj troszkę tak ale naszczescie wracałam o własnych nogach:))) dzisiaj cały dzień odpoczywamy a jutro szybki spacer po Krupówkach może Gubałówka i do domu powrót do rzeczywistości :( Azaraz środa i stres.......

avita dostallas karteczke taka po prenatalnych pappa interpertacja wyniku czy cos ? na samym koncu jest numeric kom. podany to ten. jakbys nie znalazla.daj znac to poszukam bo nie wiem gdzie Ja cieplam:)

Cześć.
Widzę, że przygotowania do świąt idą pełną parą. Ja póki co robię różne ozdoby :-) z drewna, kordonka z tiulu...a wigilia najpierw u teściów potem u moich rodziców.
W niedzielę byliśmy u teściów bo teść miał urodziny i w sumie wiedzą o ciąży tylko że jak tylko zaszlam to się nie widzieliśmy. No i zaczęły się pytania o płeć. Teść ma.schize na punkcie chłopców tzn. sam ma 3 synów i tylko 1 wnuka reszta to 5 wnuczek i zawsze tym dwóm synom (mojemu M i jego bratu)/którzy mają córki dogaduje co z nich za mężczyźni że dzieci robić nie potrafią. Mnie to zawsze wkurza na maksa. No i mój mąż mówi że córka a teść znowu swoje, że ja ogórki jem, śledzie to on wie że chłopak i tłumaczyć mu jak baranowi że dziewczynka to nie rozumie.
Ja dziś pierwszy dzień bez Encortonu. Boję się cholernie, ale co zrobić nie umiem wyzbyć się tego ciągłego lęku.
Uciekam prasowac, całe dwie wielkie kupy czekają.
Buziaki

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jezeli zapomnialam w poludnie (12-14) o encortonie (5mg) to moge go wziasc o 17 po powrocie do domu? Czy juz opuscic ta dawke? [emoji45]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
avita dostallas karteczke taka po prenatalnych pappa interpertacja wyniku czy cos ? na samym koncu jest numeric kom. podany to ten. jakbys nie znalazla.daj znac to poszukam bo nie wiem gdzie Ja cieplam:)
Dzięki Fondie! Znalazłam nr, zadzwoniłam i jest wszystko prawidłowe i niskie ryzyko!!!! Wracam dziewczynki do życia!!!!!!
Jak mi ten lekarz poiwiedział że wynik prawidłowy to tak zaczęłam ryczeć że nie wiem co on pomyślał o mnie. A moja mama myślała że coś siė stało złego!! Emocje wzięiły górę i powiedzIałam moim staruszkom jak jest no i ryczeliśmy całą trójką!!! Ogólnie to cały dzień ryczę aż mnie brzuch rozbolał i znowu się martwię!!!
Są dziewczyny którym zajście, ciąża, poród tak łatwo idzie a my takimi "wybrańcami" problemõw, strachu i udręki jesteśmy!!!
Teraz kolejny ale już malutki problemik-muszę oznajmić o wszystkim w pracy!!
Buziaczki dla wszystkich!! Kiedyś musi być dobrze i każda z nas się tego doczeka!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry