reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej! Na ja próbuje przetrwać zeby z moimi wymyślonymi cieniami nie zwariować ;)
10 i 11dpo nic nie wypatrzyłam a dzisiaj 12dpo cos tam wypatrzyłam (po czasie oczywiście bo robię test, biało, idę dalej spać a potem cały dzien wypatruje z latareczką cieni ;)) na facelle i Nordtest. Ale to trzeba byc świrem zeby tam cos dojrzeć. Na zdjęciu nie widać. No i czekam na jutrzejsze testowanie ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Och mamuśka! !!! Trzymamy kciuki i klepiemy zdrowaski !!! ♡♡♡

reklama
Bertha a ja zrobilam gacell bo chcialam sprawdzic jak wychodzi pregnyl. I na poczatku bielusko. A po kilku godzinach kreska wyszla. Jeszcze caly tydzien do testowania. Czekamy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też wychodziły pozytywne po jakimś czasie, nie odrazu i beta potwierdzała.
Trzymam mocno kciuki!!!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Pati jak miał 6 miesięcy. Tutaj ważył 14 kg.
IMG_20161211_185628.jpg

Załączniki

• IMG_20161211_185628.jpg
    IMG_20161211_185628.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 501
Bertha ,Destino kciuki za Was i zdrowaski też w szczególności. Destino jakkolwiek to brzmi cieszę się że jesteś rozważna i pozwolisz Hubercikowi na inną rodzinę. Wspieramy Cię ale o swoje dziecko ,zdrowe dziecko. Kto jak kto ,ale u Ciebie Tyle tego nieszczęścia ,śmierci że musisz liczyć na pełnie szczęścia.

reklama
Asia - moj pudzianek wazy ponad 11kg ma 8 mcy. Tez mam nadzieje ze jak ruszy to troche zgubi
Kitki to mój WikUs waży 7 :)
I dobrze niech dzieci rosna. U mnie polozna sie darla ze przekarmiam Oliwie wiec jej ubieralam z jedzenia. A teraz mam takiego szkieletora, ze gdyby nie skóra to by sie rozpadła:errr::errr:
A.oto moja mala Ksiezniczka :laugh2:
Kwiatuszku ale ona podobna do ciebie :)
A tu 1,5 roku, z bratem. Po nadprogramowych kg nic nie zostało
Zobacz załącznik 787145

Asiu ale czas ci zlecial. Chłopcy juz duzi a ty jeszcze dzidzie nosisz pod serduszkiem ♡♡♡

Do góry