reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej! Na ja próbuje przetrwać zeby z moimi wymyślonymi cieniami nie zwariować ;)
10 i 11dpo nic nie wypatrzyłam a dzisiaj 12dpo cos tam wypatrzyłam (po czasie oczywiście bo robię test, biało, idę dalej spać a potem cały dzien wypatruje z latareczką cieni ;)) na facelle i Nordtest. Ale to trzeba byc świrem zeby tam cos dojrzeć. Na zdjęciu nie widać. No i czekam na jutrzejsze testowanie ;)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.
Och mamuśka! !!! Trzymamy kciuki i klepiemy zdrowaski !!! ♡♡♡

reklama
Bertha a ja zrobilam gacell bo chcialam sprawdzic jak wychodzi pregnyl. I na poczatku bielusko. A po kilku godzinach kreska wyszla. Jeszcze caly tydzien do testowania. Czekamy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też wychodziły pozytywne po jakimś czasie, nie odrazu i beta potwierdzała.
Trzymam mocno kciuki!!!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Pati jak miał 6 miesięcy. Tutaj ważył 14 kg.
IMG_20161211_185628.jpg

Załączniki

• IMG_20161211_185628.jpg
    IMG_20161211_185628.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 506
Bertha ,Destino kciuki za Was i zdrowaski też w szczególności. Destino jakkolwiek to brzmi cieszę się że jesteś rozważna i pozwolisz Hubercikowi na inną rodzinę. Wspieramy Cię ale o swoje dziecko ,zdrowe dziecko. Kto jak kto ,ale u Ciebie Tyle tego nieszczęścia ,śmierci że musisz liczyć na pełnie szczęścia.

reklama
Asia - moj pudzianek wazy ponad 11kg ma 8 mcy. Tez mam nadzieje ze jak ruszy to troche zgubi
Kitki to mój WikUs waży 7 :)
I dobrze niech dzieci rosna. U mnie polozna sie darla ze przekarmiam Oliwie wiec jej ubieralam z jedzenia. A teraz mam takiego szkieletora, ze gdyby nie skóra to by sie rozpadła:errr::errr:
A.oto moja mala Ksiezniczka :laugh2:
Kwiatuszku ale ona podobna do ciebie :)
A tu 1,5 roku, z bratem. Po nadprogramowych kg nic nie zostało
Zobacz załącznik 787145

Asiu ale czas ci zlecial. Chłopcy juz duzi a ty jeszcze dzidzie nosisz pod serduszkiem ♡♡♡

Do góry